Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Kinecto, parte din Tempo Group, premiata la Internetics 2009

Kinecto, agenţia specializată în comunicare interactivă din cadrul Tempo Group, a fost declarată castigatoare în cadrul festivalului Internetics, la categoria Site-uri, Microsite-uri şi Bloguri de Promovare, secţiunea Servicii Publice, cu proiectul “Grădiniţa, Şcoala & Afterschool IOANID”(www.ioanid.com).

Tot în cadrul Internetics, una dintre cele mai importante competiţii dedicate industriei online din România, Kinecto a obţinut alte 4 nominalizări pentru proiectele Concurs LG şi www.biggerballs.ro.

„A fost cel mai dur şi corect juriu din toate competiţiile în care am participat până acum, drept care atât premiul cât şi nominalizările au o valoare foarte mare pentru noi”, a declarat Radu Ionescu, Managing Partner Kinecto.

Proiectul “Grădiniţa, Şcoala & Afterschool IOANID” este la cel de-al treilea premiu de acest fel. În urmă cu două săptămâni, lucrarea a primit la RoNewMedia Awards marele premiu acordat de juriu la categoria „Best Of” având cel mai mare punctaj cumulat pe toate criteriile (Design, Originalitate şi Funcţionalitate). Aceeaşi lucrare a câştigat locul întâi şi la categoria “Design” tot din cadrul festivalului RoNewMedia.

Echipa Kinecto care a dezvoltat proiectul “Grădiniţa, Şcoala & Afterschool IOANID”:

Design: Florin Ciobanu

Client Service: Ionela Buta, Simona Popovici, Andreea Toma,

Strategie: Radu Ionescu, Dana Pascu, Doru Perşinaru

Copywriting: Ştefan Perju

Implementare: Ştefan Grădinar

Din partea IOANID:

Anca Biris, Director administrativ IOAND – Gradinita, Scoala & Afterschool

Adrian Batista, Creative Director IOANID – Gradinita, Scoala & Afterschool

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *