metalshow

Kinecto, parte din Tempo Group, marea câştigătoare a RoWebDesign Awards 2009

din cadrul evenimentului RoNewMedia 4.0

Kinecto, agenţia specializată în comunicare interactivă din cadrul Tempo Group, a câştigat marele premiu, precum şi un premiu pentru design în cadrul RoWebDesign Awards 2009,  competiţie ce recompensează cele mai eficiente şi creative lucrări în materie de webdesign din România şi în care s-au întrecut peste 300 de lucrări.  

Kinecto a câştigat pentru lucrarea “Grădiniţa,Şcoala&Afterschool IOANID” (www.ioanid.com) marele premiu acordat de juriu la categoria „Best Of” obţinând cel mai mare punctaj cumulat pe toate criteriile (Design, Originalitate şi Funcţionalitate). Aceeaşi lucrare a câştigat locul întâi şi la categoria “Design”.

"Am vrut să facem ceva complet out of the box pentru o unitate de învăţământ care vine cu un concept inedit de <educaţie aleasă> adaptat exigenţelor impuse de realitatea ultimilor ani- şi ne-a ieşit, aşa cum ne-a confirmat acum şi juriul de la RoNewMedia.", a declarat Radu Ionescu, Managing Director Kinecto. Florin Ciobanu, Art Director pe proiectul “Grădiniţa, Şcoala&Afterschool IOANID” adaugă: „Am vrut să punem grădiniţa şi şcoala într-un cadru inedit, al unei cărţi de poveşti animată pentru a-ţi da puţin din farmecul copilăriei părinţilor şi micuţilor de azi. ".

Anca Biriş, director administrativ IOANID afirmă: “Cei de la Kinceto ne-au ajutat să punem online proiectul acestei unităţi de învăţământ. Este un proiect creativ care vine cu o abordare inovatoare a procesului instrutiv-educativ. Aveam nevoie de o platfomă online bine lucrată care să transmită mesajul IOANID copiilor şi părinţilor, iar Kinecto a răspuns pe deplin exigenţelor noastre. Ne bucurăm alături de ei şi le dorim multă inspiraţie în dezvoltarea pe viitor a site-ului IOANID”.

În cadrul RoNewMedia 4.0, cel mai important eveniment dedicat industriei online din România, s-au acordat şi premiile RoWebTV care au punctat cele mai de succes producţii video din mediul online românesc. Kinecto a obţinut în cadrul acestui concurs, două nominalizări pentru lucrările “Comenzi în trafic (//www.kinecto.ro/comenziintrafic.ro/site/) şi Bigger Balls (www.biggerballs.ro). “Poziţia este extrem de onorantă luând în calcul juriul acestei competitii în care s-au regăsit nume precum Tudor Giurgiu, Radu Jude, Bogdan Naumovici, Alex Leo Şerban sau Adrian Botan”, a declarat Radu Ionescu Managing Director Kinecto.

Echipa Kinecto care a dezvoltat proiectul “ Grădiniţa,Şcoala&Afterschool IOANID”:
Design: Florin Ciobanu
Client Service: Ionela Buta, Simona Popovici, Andreea Toma,
Strategie: Radu Ionescu, Dana Pascu, Doru Persinaru
Copywriting: Stefan Perju
Implementare: Stefan Gradinar

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *