metalshow

Kinecto lanseaza www.avonsun.ro – “primul site care te pregateste pentru plaja”

Kinecto, agenţia de comunicare interactivă din cadrul Tempo Group, lansează prima platformă online care pregăteşte consumatorii pentru plajă, dedicată gamei de produse Avon Sun. Noul website oferă utilizatorilor posibilitatea de a interacţiona cu toate produsele gamei şi de a obţine recomandări personalizate cu privire la protecţia solară, necesară în această perioadă. În plus, platforma include inovaţii precum opţiunea “live broadcast de la mare”, unde se poate observa în orice moment cât sunt de aglomerate plajele şi prezintă informaţii actualizate despre starea vremii pe litoral.

„Sezonul verii aduce în prim-plan, din nou, problema protecţiei solare şi a unui ten sănătos şi curat. Avon acordă o importanţă deosebită sănătăţii pielii, aşadar noul website dedicat gamei Avon Sun are o puternică componentă educaţională. Noua platformă oferă utilizatorilor informaţii utile despre regulile generale de protecţie solară şi îngrijire, dar cuprinde şi elemente interactive care să-i ghideze pe vizitatori în alegerea produsului potrivit fiecărui tip de piele”, a declarat Stela Toderascu, PR & Advertising Manager Avon Cosmetics Romania.

Noua pagină web, reprezintă atât o imagine a produselor companiei, cât şi o modalitate de a se apropia mai mult de consumatori şi de a le înţelege dorinţele. Deşi este extrem de simplu de utilizat, site-ul oferă, pe de altă parte, facilităţi multiple pentru utilizatori. Un exemplu este secţiunea Ştim ce ai făcut astă vară, în care aceştia pot primi recomandări personalizate cu privire la protecţia solară, în funcţie de problemele pe care le-au întâmpinat în anul precedent.

Mai mult, vizitatoarele www.avonsun.ro pot participa la concursul “Blonde vs. Brunete”, care le poate aduce premii (produse din gama Avon Sun), răspunzând la un sondaj despre protecţia solară. Concursul urmăreşte să indice diferenţele şi asemănările între cele două tipologii de piele, din perspectiva protecţiei solare.

Alte elemente interactive incluse în noua platformă sunt: un joc în care se testează cunoştintele cu privire la îngrijire şi protecţie solară sau e-cards prin care vizitatoarele site-ului îşi pot invita prietenii la mare.

Design-ul paginii este în linie cu gama Avon Sun, remarcându-se prin caracteristici personalizate, precum: background-ul care se schimbă în funcţie de oră, widget care arată în timp real starea vremii de la mare (Constanţa), dar şi recomandări cu privire la produsele potrivite fiecărui moment (în funcţie de temperatură, oră, intensitatea soarelui).

Echipa care a lucrat la dezvoltarea proiectului este formată din:

Kinecto
Client Service: Laura Ulea, Account Manager, Ionela Buta, Client Service Director
Art Director: Marius Vlad
3D & Flash: Stefan Gradinar, Vlad Soroceanu, Emilian Stanescu
Programare: Alexei Marasteanu
Strategic Planning: Dana Pascu, Radu Ionescu
Copywriting: Stefan Perju

Bucuresti, 06.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *