free download 78 travel guides written by experts

Kim va avea o fetita

Kim Kardashian a dezvăluit sexul viitorului său copil în avanpremiera primului episod al sezonului 8 din "Keeping Up With The Kardashians", difuzată în SUA duminică

Zvonurile au luat sfârșit! Este oficial, Kim Kardashian va avea o fetiță! Vestea a fost dată publicității în direct, noaptea trecută, la E! și pe www.eonline.com, în cadrul avanpremierei primului episod din sezonul 8 al reality show-lui , difuzată în Statele Unite la ora locală 21:00 (luni, 3 iunie, dimineață, la ora 4.00 a României).

Sarcina lui Kim Kardashian este, de câteva luni, un subiect urmărit de presa de pretutindeni. Viitoarea mămică a păstrat detaliile despre sarcină și relația cu tatăl copilului, Kanye West, pentru primul episod al show-ului de la E!, în care este dezvăluit sexul viitorului copil. Într-un moment extrem de emoționant, show-ul de la E! o surprinde pe Kim în timpul unui examen ecografic, pe parcursul căruia află că va avea o fetiță. Alături de Kim se află mama și surorile ei, Khloé și Kourtney, care se bucură, alături de viitoarea mămică, la aflarea veștii.

Cine nu și-ar dori o fetiță?, spune Kim, după ce medicul îi dă vestea cea mare, adăugând că este exact ceea ce și-a dorit și Kanye, tatăl viitorului copil.

Telespectatorii din România vor putea viziona toate aceste momente speciale duminică, 21 iulie, de la ora 21:00, când va debuta sezonul 8 al show-ului Keeping Up With The Kardashians, numai la E! Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall și Kylie – membrii acestei familii imprevizibile, dar extrem de unite – vor continua să ne surprindă, pe măsură ce îi vom urmări îndeaproape. Iar debutul celui de al optulea sezon o va avea în centrul atenției, așa cum este de așteptat, pe Kim Kardashian și sarcina sa.

Bucuresti, 03.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *