free download 78 travel guides written by experts

kihi-kiha & co, primul targ de lucrusoare handmade pentru copii

Carturesti si kihi-kiha va invita sambata, 25 aprilie, la primul targ de lucrusoare handmade pentru copii organizat in Bucuresti. Evenimentul va avea loc in sub_carturesti, pe Arthur Verona, la numarul 13.

Peste 20 de artisti plastici si designeri vor expune creatii unicat, gandite pentru rasfatul prichindeilor. Ne vor arata ce inseamna o jucarie cu poveste, o hainuta princiara sau o camera decorata cu bun gust. Daca va sunt deja familiare lucrarile artistilor plastici precum Ana Ponta sau Ana Wagner, iata ca sambata aveti ocazia sa-i cunoasteti personal.

In acelasi timp, sub_carturestiul va fi transformat in loc de joaca: teatru de papusi, povesti, atelier de fotografie, muzici si multe, multe surprize. Vom invata impreuna sa facem lucruri frumoase cu hartie, pensule, plastelina, lipici, participand la workshop-urile organizate pe tot parcursul zilei. Desenele vor fi interpretate de catre un psiholog specializat, astfel ca parintii vor placa de la targ stiind un pic mai multe despre picii lor.

„Targul “kihi-kiha & co” este primul dintr-un lung sir de evenimente de gen, pentru ca ne dorim sa punem bazele unei comunitati de handmade pentru copii. Urmatorul pas este largirea ei, prin adaugarea altor artisti plastici valorosi, care nu si-au concentrat pana acum atentia catre cei mici, dar pe care aceasta initiativa i-a cucerit deja”, spun designerii kihi-kiha.

Mai multe informatii pe //www.kihi-kiha-and-co.ro.

Bucuresti, 24.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *