free download 78 travel guides written by experts

“Kids Business Club” – Cursuri gratuite de educație financiară și antreprenorială pentru copii la București Mall – Vitan

Ken ACADEMY și Bucuresti Mall – Vitan organizează “Kids Business Club”, cursuri gratuite de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 9 și 12 ani. Trei ateliere cu durata de 90 de minute vor fi organizate pe 28 aprilie, 5 mai și 23 iunie, între 11.00 și 12.30.

Știm că educația antreprenorială și financiară în viața copiilor au devenit deja obligatorii pentru a-i ajuta să își construiască propriul drum. Copiii au nevoie de îndrumare pentru a reuși să găsească drumul pe care și-l doresc. Atelierele “Kids Business Club” iși propun să provoace copiii la învățare prin joacă, dezvoltarea unor abilități ce îi vor ajuta în viață: încredere în sine, planificare, lucru în echipă, leadership!

Kids Business Club

Programul Atelierelor “Kids Business Club”:
· Atelier 1: Lucrul în echipă (Ce înseamnă echipa și cum o formăm? Care sunt beneficiile lucrului în echipă? Cum ne alegem rolurile în echipă? Cum ne coordonăm unii cu alții pentru a atinge rezultatul dorit? Care sunt super-puterile noastre? )
· Atelier 2: Antreprenorul și Antreprenoriatul (Care sunt calitățile unui antreprenor și ce face el? Ce înseamnă antreprenoriat? Cum construim o afacere? De ce elemente trebuie să ținem cont? Cum ne putem transforma visul / talentul în realitate și să și câștigăm bani din asta? )
· Atelier 3: Eu ce fac cu banii? (Ce înseamnă banii și ce putem face cu ei? Ce impact au în viața noastră de zi cu zi? Cum îi organizăm? De ce este important să ne stabilim un obiectiv pentru economisire?).

Cum sunt organizate grupele / atelierele:
· Categoria de vârstă: 9-12 ani (grupa va fi alcătuită cu minimum 15 – maximum 20 de participanți)
· Locație, zile de curs, interval orar:
o București Mall (Vitan): 28 aprilie, 5 mai, 23 iunie
o interval orar: 11.00-12.30
· Durata unui atelier: 90 minute
· Trainer: experiență în business, practică în dezvoltarea de abilități și în lucrul cu copiii.

Participarea la ateliere se face doar în baza înscrierilor. Vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa marketing@anchorgrup.ro, în care să menționați denumirea atelierului si data.

Participarea copiilor este oferită gratuit, proiectul fiind sprijinit de KEN Academy și București Mall-Vitan.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.bucurestimall.com.ro și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ce inseamna Kids Business Club?

Reprezintă o șansă pentru copii să experimenteze o mică parte din ce propune KEN Academy, primul și cel mai complex program de educație antreprenorială și financiară dedicat copiilor cu vârste între 8 și 13 ani.

KEN Academy organizează în perioada de vară unica tabără antreprenorială din Romania: KIDS BUSINESS CAMP – locul unde timp de 6 zile copiii vor meșteri cu drag la afacerea mult visată, își vor dezvolta abilități antreprenoriale și de echipă. Mai multe detalii, pe https://www.facebook.com/events/347430149108074/.

Despre Ken ACADEMY

KEN Academy este o organizație non-profit, un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute.

Noutatea adusă de Academia KEN o reprezintă componenta aplicată a programului – vizitarea unor companii – menită să ajute copiii în înţelegerea noţiunilor de business, dar şi a procesului de producţie. De asemenea, cu aceste ocazii, micii antreprenori au ocazia de a obţine informaţii avizate de la manageri, lideri de opinie, oameni de succes.

Prin intermediul programului KEN, copiii îşi construiesc propriile afaceri în cadrul unor evenimente de marketare (inclusiv de vânzare); astfel, ei intră în contact direct cu piaţa, ajung să cunoască personal clienţii şi învaţă să lucreze în echipă.

Academia KEN prin programul KEN Business funcţionează şi ca un “incubator de afaceri” unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite.

Până în acest moment, peste 2100 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei: KEN Academy, KEN Business, KEN, Start sau KEN Money.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *