free download 78 travel guides written by experts

KIDEX 2006 – o editie de succes!

In perioada 31 mai – 4 iunie, la Romexpo, Pavilioanele 2 si 7, a avut loc loc cel mai indragit targ pentru copii – KIDEX.

Manifestarea expozitioanala si-a deschis portile miercuri, 31 mai, pavilioanele devenind neincapatoare pentru multimea de parinti si copii dornica sa ia pulsul celor mai recente noutati in domeniul articolelor si produselor propuse pietei romanesti de catre firmele participante, dar si de a petrece cateva ore de divertisment alaturi de cei dragi.

Astfel, pe parcursul celor cinci zile, copiii au participat la numeroase spectacole si concerte, au invatat sa conduca prudent cu ajutorul Brigazii Nationale de Politie Rutiera, au castigat premii la concursurile de karaoke si desen si au fost amuzati de specialistii in face painting, clovni si jongleri.

Pentru mamici, organizatorii au pregatit, in acest an, un program special de seminarii si prezentari sustinute de medici specialisti in neonatologie.

Un alt punct de atractie al evenimentului a fost Tombola Frumusetii la care au fost invitate sa participe toate vizitatoarele. Premiile au constat in sedinte de infrumusetare si remodelare corporala (lista castigatoarelor o gasiti accesand site-ul www.kidex.ro).

Pentru publicul larg, firmele participante la KIDEX 2006 au prezentat produse si servicii pentru ingrijirea sanatatii, centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, agentii baby-sitting, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, presa pentru copii, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite etc.

Multumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment prin sprijinul acordat:

Partenerilor Media:
www.121.ro, www.adriana.ro, Revista Avantaje, Revista Barbie, Bim Spiridusul Intelept, Buna ziua, Ardeal!, www.cameracopilului.ro, www.chicbebe.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.copilaria.com, www.copilul.ro, www.copilulmeu.ro, Revista Draga Mea, Editura CD Press, www.ele.ro, Editura Erc Press, Revista Familia mea, Foaia de familie, www.gradinitebucuresti.ro, www.gradinite.com, www.genesse.ro, www.idieta.ro, Itsy Bitsy, In Lumea lui Tanu, Lilliput, www.mamasitata.ro, Minimax, Monique Center, www.nou-nascuti.ro, Pipo, www.prwave.ro, www.puideom.ro, Revista pentru parinti, Sana, Sapte seri, www.treiursuleti.ro, Winnie Ursuletul, Terra, Top in top.

Firmelor:
Asil Paper, Aztec Inflatables, Blue air, Loris Baby’s Land, Medirom Int’l, No Surprises, Noriel Impex, Peak Toys, Universal – UniKid, Molly Fashion.
 
Pentru a afla mai multe informatii despre KIDEX va invitam sa accesati site-ul www.kidex.ro sau sa ne contactati la numarele de telefon: 021/ 202.57.45 / 54.

Bucuresti, 5.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *