free download 78 travel guides written by experts

KidCONT de la Banca Transilvania vine cu un beneficiu suplimentar pentru copii: asigurarea

Banca Transilvaniade sănătate oferită de Metropolitan Life

● Dr.KID, prima asigurare de sănătate din România destinată copiilor ●
Copiii care au KidCONT la Banca Transilvania pot beneficia, începând de astăzi, de prima asigurare de sănătate din România, destinată copiilor – Dr. KID, asigurare oferită de Metropolitan Life. Dr.KID le oferă celor mici protecţie 24 de ore din 24, în cazul diagnosticării cu o boală gravă, în eventualitatea unui accident, dar şi alte beneficii pentru sănătatea acestora.

KidCONT este produsul Băncii Transilvania dedicat economisirii pentru copii. Acesta are o platformă online care oferă, tot în premieră în România, posibilitatea alimentării contului cu ajutorul cardului, chiar dacă acesta nu este emis de Banca Transilvania.

Detalii:
· Asigurarea de sănătate Dr.KID, asociată KidCONT-ului, poate fi încheiată în oricare dintre sediile Băncii Transilvania.

· Părinţii pot opta pentru unul dintre cele două pachete de asigurare Dr.KID, „Relaxat” şi „Perfecţionist”. Beneficiile de protecţie oferite ajung până la 120.000 lei, suma lunară de plată este cuprinsă între 48 şi 134 de lei şi poate fi achitată direct din KidCONT, fără a mai fi necesară deplasarea periodică la bancă.

· Asigurarea de sănătate Dr.KID acoperă cele mai frecvente evenimente nedorite: fracturi, arsuri, spitalizare, intervenţie chirurgicală. Totodată, Dr.KID oferă protecţie financiară în cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă şi invalidităţii.

· KidCONT este un produs de economisire în lei sau în euro, cu acumulare şi capitalizarea anuală a dobânzii, deschis de părinte la Banca Transilvania, pe numele copilului. Rata dobânzii pentru KidCONT este de 4%/an pentru economiile în lei şi de 2,25%/an pentru cele în euro.

· BT desfăşoară o campanie destinată celor care au KidCONT, până în 31 decembrie a.c.: 2% din valoarea cumpărăturilor achitate cu cardurile de debit ale Băncii Transilvania se întorc în KidCONT. Promoţia se referă la cumpărăturile făcute la hypermarket sau supermarket, în magazine de îmbrăcăminte şi farmacii.

Bucuresti, 08.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *