free download 78 travel guides written by experts

KFC si Pizza Hut se alatura campaniei „Vreau in clasa a noua” si in 2012

Pentru al cincilea an consecutiv, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut isi invita clientii sa participe la campania de strangere de fonduri „Vreau in clasa a noua”. Initiata de organizatia World Vision Romania, campania are ca obiectiv sprijinirea absolventilor de gimnaziu din mediul rural care din cauza dificultatilor financiare nu isi pot continua studiile.

Sub deviza „Impreuna putem schimba vieti”, clientii KFC si Pizza Hut sunt invitati sa se alature din nou campaniei „Vreau in clasa a noua”.  Cei ca doresc sa ajute sunt asteptati incepand cu 1 octombrie in restaurantele KFC si Pizza Hut pentru a face donatii fara a fi conditionati de achizitonarea unui produs.

Pe langa campania din restaurante, angajatii KFC si Pizza Hut vor organiza, la fel ca anii trecuti, actiuni proprii pentru a ajuta la strangerea de fonduri pentru campania „Vreau in clasa a noua”.

In cei patru ani, in urma campaniei de strangere de fonduri, KFC si Pizza Hut impreuna cu clientii lor au reusit sa ajute peste 500 de copii sa isi continuie studiile liceale.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *