free download 78 travel guides written by experts

KFC Romania sustine studentii pasionati de domeniul comunicarii

Pe 12 noiembrie, KFC România este alături de studenţii interesaţi de domeniul comunicării şi al relaţiilor publice în cadrul Prime Maraton, un eveniment care reuneşte profesionişti în domeniu şi comunicatori aflaţi la început de drum.

“KFC este o companie care susţine atât educaţia, cât şi accesul la educaţie. Sunt principii fundamentale pentru compania noastră, principii sănătoase pe care încercăm să le promovăm ori de câte ori avem ocazia. Suntem încrezători în potenţialul studenţilor şi vrem să le oferim sprijin în dezvoltarea profesională şi construirea unei cariere. În acest weekend, ne bucurăm să fim alături de studenţii interesaţi de domeniul comunicării, în cadrul evenimentului Prime Maraton.” , declară Carmen Lupuleţ, Director de Marketing KFC România.

În afara evenimentelor şi proiectelor pe care le susţine, KFC România a iniţiat un program special, KFC Student, dedicat angajaţilor KFC care urmează cursurile unei universităţi de stat sau particulare. Prin intermediul acestui program, aflat deja la a doua ediţie, KFC oferă burse lunare angajaţilor care au atât performanţe universitare, cât şi rezultate foarte bune în cadrul companiei.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *