free download 78 travel guides written by experts

KFC Romania continua acordarea de burse de studiu angajatilor

Studenţii care lucrează la KFC şi se evidenţiază prin rezultate bune la facultate sunt premiaţi cu burse lunare în valoare de 300 ron fiecare.

KFC România continuă şi în acest an programul KFC Student, un program menit să vină în sprijinul angajaţilor care urmează cursurile unei universităţi de stat sau particulare.

Prin intermediul KFC Student, trei angajaţi sunt răsplătiţi anual pentru performanţele universitare, dar şi pentru activitatea în cadrul companiei, primind câte o bursă lunară în valoare de 300 lei.

„Încercăm mereu să oferim sprijin angajaţilor noştri fie prin proiecte de dezvoltare profesională, fie prin diverse programe de training. KFC Student, aflat deja la a doua ediţie, este o nouă modalitate de a veni în ajutorul acelor angajaţi care au atât performanţe universitare, cât şi rezultate foarte bune în cadrul companiei.” declară Carmen Lupuleţ, director de marketing KFC România.

Şi anul acesta bursele de studiu au mers spre trei angajaţi din trei oraşe diferite ale ţării: Gabriela Surusan (KFC Iulius Cluj), Silviei Tănatcu (KFC Timişoara centru) şi Andreei Olaru (KFC City Park Constanţa). Criteriile de selecţie pentru acordarea unei burse de studiu au vizat performanţele angajaţilor atât la facultate (notele obţinute şi lipsa restanţelor), cât şi la locul de muncă.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *