Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

KFC, Pizza Hut si PHD isi premiaza fanii cu bilete la Rock The City

Cei mai norocosi fani de pe Facebook ai KFC, Pizza Hut si PHD vor putea asculta live unele dintre cele mai cunoscute formatii rock din lume: Guns N’Roses, Machine Head, Evanescence, Soulfly

Incepand cu aceasta saptamana, KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery isi premiaza fanii de pe Facebook cu abonamente la unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale verii: festivalul Rock the City!

„Impreuna cu clientii nostri am construit pe Facebook o comunitate activa pentru fiecare brand Yum!, o comunitate cu care interactionam zilnic si din partea careia primim constant feedback. Ne bucuram sa-i avem alaturi atat  in restaurante, cat si pe Facebook si vrem la randul nostru sa-i rasplatim de fiecare data cand avem ocazia.” declara Carmen Lupulet, Director de Marketing Yum! Brands Romania.

In perioada 28 iunie-11 iulie, KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery ofera fanilor de pe Facebook peste 50 de abonamente valabile pe intreaga durata a festivalului. Pentru a castiga biletele, fanii KFC si Pizza Hut trebuie sa raspunda corect la un set de intrebari legate de formatiile care vor veni la Rock The City. In cazul Pizza Hut Delivery, in fiecare zi va fi premiat clientul care a avut cea mai mare comanda din ziua respectiva.

Fanii KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery care vor merge la Rock the City vor avea ocazia sa asculte live formatii in premiera in Romania, nume mari pe scena rock internationala dintre care enumeram: Guns N’Roses, Machine Head, Evanescence, Soulfly, Godsmack, Within Temptation etc.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *