free download 78 travel guides written by experts

KFC Lotus Oradea se redeschide cu o noua infatisare

O investiţie de 410.000 de euro, o suprafaţă de 320 mp şi o cifră de afaceri de aproximativ 960.000 de euro pentru primul an de funcţionare

KFC Lotus îşi aşteaptă clienţii orădeni cu o nouă înfăţişare şi, mai ales, cu o sală proprie, având o capacitate de peste 100 de persoane, locaţia fiind prevăzută şi cu o terasă de 80mp. Renovarea restaurantului, care va fi deschis începând cu 26 octombrie se traduce într-o investiţie de 410.000 de euro.

“Investiţia în restaurantul KFC Lotus răspunde dorinţei de a putea oferi clienţilor un spaţiu mai mare şi mai prietenos în care să poată socializa cu prietenii bucurându-se de o atmosferă specială. Astfel, tradiţionalul restaurant de tip “counter” a devenit un restaurant cu sală proprie, cu un design modern, un spaţiu în care putem primi peste 100 de persoane.”, declară Cristina Porumbel (Asistent de Marketing KFC România)

Noul restaurant KFC a generat pe piaţa orădeană 30 de locuri de muncă şi se preconizează că va avea o cifră de afaceri de aproximativ 960.000 de euro în primul an de funcţionare .

Tot în Oradea, în această lună, a fost deschis şi KFC din Oradea Shopping City, în urma unei investiţii de 350.000 de euro – fiind cel de-al 42-lea restaurant KFC din ţară.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *