free download 78 travel guides written by experts

KFC lansează prima campanie dedicată restaurantelor de tip Drive Thru a brandului

KFC lansează campania „Fă-ți plinul la KFC”, campanie dedicată clienților care achiziționează produse de la ferestrele de Drive Thru ale lanțului de restaurante. Aceștia pot câștiga premii garantate, ce constau atât în produse KFC, cât și în bonuri de carburant.

Clienții care achiziționează produse în valoare de minim 25 de lei din restaurantele KFC Drive Thru, până la data de 31 iulie 2016, vor primi automat un talon cu o ştampilă. La trei ștampile adunate, clienții primesc pe loc un meniu 5 Hot Wings, iar după colectarea a încă două ștampile pe același talon, un bon de carburant în valoare de 10 lei, valabil în benzinăriile OMV din țară.


„Restaurantele de tip Drive Thru reprezintă un focus pentru noi și ne dorim să extindem numărul acestui tip de locații. Sistemul Drive Thru este un concept foarte apreciat de clienții noștri, motiv pentru care ne-am dorit să demarăm această campanie special pentru ei”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Restaurantele KFC participante sunt: KFC Arad Drive Thru, KFC Mihai Bravu Drive Thru, KFC Băneasa Drive Thru, KFC Militari Drive Thru, KFC Palas Iaşi Drive Thru, KFC Sibiu Drive Thru, KFC Târgu Mureș Drive Thru. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *