free download 78 travel guides written by experts

KFC intra din nou in lift cu o campanie

in reţeaua naţională Elevate

Din 15 aprilie 2008, KFC desfăşoară o nouă campanie naţională în lifturile Elevate. Restaurantele vor fi promovate în 570 de lifturi din 8 oraşe din reţeaua Elevate, continuând astfel o tradiţie de trei ani de colaborări constante. Primăvara aceasta KFC va fi prezent în ascensoarele a 8 oraşe, lansând o invitaţie la masă în restaurantele din Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti,Târgu Mureş şi Timişoara. Încă de la începuturile colaborării, KFC a optat pentru campanii extinse în întreaga reţea Elevate.

„Apreciem spiritul inovator al clientului nostru în a îmbrăţişa suporturi publicitare neconvenţionale. Prin campaniile desfăşurate în mod constant în ultimii trei ani, KFC a contribuit la dezvoltarea publicităţii în lift în România”, declară Andreea Brodocianu, director de vânzări Elevate.

Campania KFC va acoperi 570 de lifturi în oraşe din toate regiunile ţării.  O reclamă într-un lift atinge 240 de persoane pe lună. Campania KFC va avea un public estimat la 140.000 de persoane atinse.

Reţeaua de lifturi „publicitare” a început în Bucureşti pentru a ajunge în scurt timp să aibă acoperire naţională, în 11 oraşe. Astfel, la momentul prezent publicitarii pot opta să se promoveze în 2000 de lifturi din întreaga  ţară, o campanie aducând o audienţă de 480.000 de persoane expuse pe parcursul unei luni şi o medie de 656.000 vizualizări pe zi.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *