metalshow

KFC extinde meniul din restaurante cu sortimente noi de înghețată și mocktailuri

Lanțul de restaurante KFC extinde gama de produse cu sortimente noi de înghețată și mocktailuri, pregătind meniul pentru zilele călduroase de vară.

Clienții KFC găsesc în restaurante patru variante de toppinguri pentru înghețatele Sundae și Kream Ball, având astfel o gamă diversificată de rețete dintre care să aleagă: ciocolată, caramel, căpșuni și afine.


Cea mai bine vandută rețetă de mocktailuri de la KFC în 2015 – Mojito, rămâne în meniul restaurantelor pentru a satisface dorințele clienților. Aromele noi, special pregătite pentru vara aceasta sunt Mocktailul cu afine și Mocktailul cu fructul pasiunii.


„În fiecare vară, meniul KFC se îmbogățește cu sortimente noi de înghețată și mocktailuri. De asemenea, aducem pentru clienții noștri și înghețată la cornet, la prețul de un leu, disponibilă în fiecare an în restaurante. Perfecte prin gustul răcoritor pe care îl aduc în zilele de vară, sortimentele de înghețată și mocktailuri sunt mult așteptate de fanii KFC”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.


Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *