free download 78 travel guides written by experts

KFC deschide un restaurant in cel mai nou mall din Constanta

170.000 de euro investiţi şi o cifră de afaceri estimată la 1.200.000 euro în primul an de funcţionare

KFC Maritimo Shopping Center a fost realizat cu o investiţie de 170.000 euro, are o suprafaţă de 130 mp şi este situat în cel mai mare centru comercial din regiunea Constanţei, mall-ul Maritimo Shopping Center care va fi inaugurat vineri, 28 octombrie.

Restaurantul KFC din Maritimo Shopping Center este o relocare a restaurantului KFC din Tomis Mall şi va genera pe piaţa constănţeană 25 de locuri de muncă. Pentru primul an de funcţionare, cifra de afaceri preconizată este de 1.200.000 euro.

„Relocarea restaurantului KFC din Tomis Mall în Maritimo Shopping Center răspunde dorinţei de a fi în permanenţă lângă clienţii noştri, în principalele destinaţii în care aceştia ajung. Maritimo Shopping Center fiind cel mai mare mall din regiunea Constanţei, cu diverse puncte de atractie şi ancore, va deveni implicit şi destinaţie principală pentru clienţii KFC din această zonă”, declară Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC România.

În Constanţa, KFC România îşi aşteaptă clienţii în 3 locaţii: Maritimo Shopping Center, City Park Mall şi în centrul comercial Tom.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *