free download 78 travel guides written by experts

KFC deschide primul restaurant drive thru in Bucuresti

O premieră în România: primul restaurant cu sistem fast forward din piaţa de QSR

Aşteptarea clienţilor a luat sfârşit: KFC inaugurează primul restaurant drive thru din Bucureşti!

O investiţie de 700.000 de euro, o suprafaţă de 410 mp, 98 de locuri în sală şi un sistem de operare (comandă) tip fusion, o premieră pe piaţa de QSR din România – astfel se prezintă noul restaurant KFC care îşi aşteaptă clienţii începând cu 15 noiembrie pe Şoseaua Mihai Bravu.

KFC Mihai Bravu este prima locaţie în care se implementează sistemul de operare (comandă) tip fusion  care permite cea mai mare viteză de servire: aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil atât pentru comenzile în sala, cât şi drive thru.

Spre deosebire de celelalte restaurante, pentru comenzile efectuate în sala, clienţii au la dispoziţie locuri separate unde se comandă şi unde se ridică comanda. Aceştia pot alege să comande la casele de marcat sau direct la kiosk-uri, la acestea din urmă plata se face numai pe baza cardului de credit. Mai departe, clientul va aşteapta în zona de ridicare a comenzii până când numărul de ordine tipărit pe bon apare pe ecran sau este anunţat de un reprezentant KFC.

Noua locaţie a generat pe piaţa bucureşteană 45 de noi locuri de muncă şi se preconizează că va avea, în primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro.

KFC Mihai Bravu este al patrulea restaurant tip drive thru pe care compania îl deschide în România şi totodată al treilea de acest fel deschis în 2012. Sibiu, Arad, Iaşi, Bucureşti sunt cele patru oraşe în care clienţii KFC pot găsi câte un restaurant drive thru.

Adresa exactă a locaţiei este: Str. Mihai Bravu, nr. 319, Sector 3 (în parcarea supermarket-ului Kaufland).

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *