Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

KFC deschide primul restaurant din Piatra Neamţ, rețeaua ajungând la 63 de locaţii

KFC extinde rețeaua de restaurante prin inaugurarea locației cu numărul 63, în cel mai nou centru comercial din nord-estul țării. Prima unitate KFC din județul Neamț poate fi găsită în cadrul Shopping City Piatra Neamţ din Bulevardul Decebal, numărul 79, în zona de food court.

Locaţia are o suprafaţă de 150 mp, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro, ce beneficiază de acelaşi design modern, specific tuturor restaurantelor KFC în România, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație.

Deschiderea restaurantului KFC a creat 30 de noi locuri de muncă în Piatra Neamț, oferind beneficii diverse angajaților acestei unități.

„Suntem mândri de fiecare dată când inaugurăm noi locații, însă acest restaurant este cu atât mai important fiind primul din județul Neamț, o regiune în care nu am ajuns până acum. Oportunitatea oferită de inaugurarea noului centru comercial din Piatra Neamţ ne-a ajutat să aducem produsele KFC mai aproape de locuitorii din nord-estul țării, pe care îi așteptăm astfel să se bucure de produse proaspete, preparate în fiecare zi în restaurant, după rețeta secretă a Colonelului Sanders”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reţeaua KFC din România acoperă 24 de oraşe. Pentru mai multe detalii despre noutaţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *