Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

KFC anunta deschiderea celui de-al 56-lea restaurant, la Drobeta Turnu Severin

KFC Lanțul de restaurante KFC inaugurează joi, 15 octombrie, primul restaurant KFC din Drobeta Turnu Severin. Fanii brandului găsesc noua locație în zona food court a centrului comercial Severin Shopping Center, din strada Mihai Viteazu nr. 78. Deschiderea noului restaurant KFC a presupus o invesțitie de aproximativ 350.000 euro, suprafața acestuia fiind de 161 mp. Prin extinderea zonei de activitate, lanțul de restaurante KFC a generat 30 de noi locuri de muncă. Odată cu inaugurarea celui de-al 56-lea restaurant, locațiile acoperă 23 de orașe la nivel național.

„Suntem mereu în căutare de spații noi pentru a deschide locații KFC și ne bucurăm să anunțăm noul restaurant din Drobeta. Este cea de-a treia locație deschisă în acest an și ne aduce cu un pas mai aproape de fanii brandului, pe care îi așteptăm cu rețete delicioase, preparate în fiecare zi în restaurant”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

În vara acestui an, centrul comercial Severin Shopping Center s-a extins și promite să aducă un plus de energie în județul Mehedinți, prin crearea celei mai mari zone de distracție și petrecere a timpului liber, KFC fiind parte din schimbare.

Pentru a afla mai multe detalii despre noutățile și produsele KFC, puteți accesa pagina de Facebook KFC sau site-ul www.kfc.ro.

Bucuresti, 14.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *