free download 78 travel guides written by experts

Kevin si Danielle Jonas lasa camerele de luat vederi sa patrunda

in intimitatea caminului lor, in noul show „Married To Jonas”

Premiera va fi duminică, 28 octombrie, ora 23:00, numai la E!

Toamna aceasta, E! surprinde viața unuia dintre cele mai cunoscute cupluri ale Americii: Kevin și Danielle Jonas! Noul show săptămânal Married To Jonas va avea premiera duminică, 28 octombrie, la ora 23.00, numai la E!

Kevin Jonas, membru al trupei Jonas Brothers – nominalizată la Premiile Grammy și ale cărei melodii de succes au fost prezente în topuri de pretutindeni – a cunoscut-o pe Danielle Deleasa în timpul unei vacanțe petrecute în Bahamas. Dani, fata simpatică, stilată și cu picioarele pe pământ din New Jersey, i-a spus “da” lui Kevin și cei doi s-au căsătorit în 2009. Cuplul îndrăgostit până peste cap a început, astfel, o nouă viață, reușind să îmbine căsnicia, celebritatea și procesul de maturizare. Împreună, se străduiesc să treacă peste diferențele dintre ei, provenite mai ales din faptul că Dani a crescut într-o familie tipică de italieni, în timp ce Kevin și frații săi, Joe și Nick, sunt obișnuiți cu stilul și viața de succes de la Hollywood. După doi ani fericiți de căsnicie, Kevin și Dani sunt, în sfârșit, gata să se așeze la casa lor din New Jersey și să înceapă o viață liniștită în suburbie.

Însă Jonas Brothers intră din nou în studio și se pregătesc să înregistreze încă un album, așa că tinerilor căsătoriți nu le va fi deloc ușor să mențină echilibrul între o viață “normală” și doza de celebritate cu care s-au obișnuit cei trei frați.

"Povestea lui Danielle este precum a unei adevărate Cenușărese. După ce s-a căsătorit cu un simbol al muzicii pop, îl însoțește pe Kevin în cariera sa extraordinară și a devenit o Jonas – un nume sinonim cu succesul în muzică și fani răspândiți în toată lumea”, spune Lisa Berger, Președinte, Entertainment Programming pentru E! "Show-ul ne dezvăluie într-un mod aparte viața acestui cuplu tânăr și familiile fiecăruia, care provin din lumi complet diferite – una, dintr-un mic oraș, iar cealaltă, obișnuită să facă față succesului internațional. Astfel, cele două lumi se reunesc pentru a începe o nouă viață împreună", mai spune aceasta.

"Îmi amintesc foarte bine, de când i-am văzut prima dată pe Jonas Brothers am știut, fără nicio îndoială, că vor deveni o trupă de succes la nivel mondial. Ținând seama de marele lor talent muzical, de spiritul, simțul umorului și faptul că arată atât de bine – cred că faima lor nu e o surpriză pentru nimeni. Când am aflat că Dani s-a căsătorit cu Kevin, echipa noastră de producție a fost foarte curioasă să afle cum s-a schimbat viața unei tinere căsătorite cu un pop-star, care intră, o dată cu acest mariaj, în lumea extraordinară, dar uneori haotică, a partenerului său", a declarat Producătorul Executiv al show-ului, Ryan Seacrest. Acesta a mai adăugat: "programul va arunca o privire – prin ochii tinerilor îndrăgostiți – asupra suișurilor și coborâșurilor căsniciei lui Dani și Kevin, ținând seama de familiile lor atât de diferite, de tradiții și cariera fiecăruia."

Familia reprezintă o parte extrem de importantă din lumea în care trăiesc Kevin și Dani, părinții și frații fiind o prezență constantă în viața lor. Prin căsătoria cu un simbol al muzicii pop, Dani a devenit o adevărată Jonas, alături de cumnații săi, Joe și Nick, de fratele lor mai mic, Frankie, tatăl acestora, Kevin Sr. (care este și managerul trupei) și mama, iubitoarea Denise. În același timp, Kevin a intrat, prin căsătoria cu Dani, în familia italiană gălăgioasă, la cârma căreia stă tatăl exagerat de protector – Bucky – și din care mai fac parte Angela, mama cea blândă a Daniellei, sora mai mare și cea mai bună prietenă, Dina, sora adolescentă, Katie și fratele ei, Mikey, care își dorește să devină cântăreț și compozitor, și care lucrează cu Kevin Jonas, cumnatul său celebru, pentru a se lansa în lumea muzicală.

Cariera lui Kevin Jonas a debutat la vârsta de 16 ani, când Jonas Brothers au semnat primul contract cu o casă de discuri, în 2005. Actor, cântăreț și regizor, Kevin cântă la chitară, pian, mandolină și voce, în cadrul trio-ului. Jonas Brothers au lansat două albume care au ajuns numărul 1 în Billboard Top 200. În total, Jonas Brothers au vândut 20 de milioane de discuri în toată lumea.

Dani a crescut în Parsippany, New Jersey și a avut o adolescență foarte liniștită, practicând patinaj pe gheață, softball și fiind majoretă. Este foarte îndrăgostită de soțul ei, Kevin Jonas, și de cei doi căței rasa Yorkshire Terrier, Riley și Macy.

Lăsați-vă prinși în mrejele iubirii și ale muzicii cu noul show săptămânal, Married to Jonas, care va avea premiera duminică, 28 octombrie, la ora 23.00, numai la E!

Producătorii executivi ai show-ului Married to Jonas sunt Ryan Seacrest, Stephanie Bloch Chambers și Adam Sher, pentru Ryan Seacrest Productions.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *