Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Keo si Mircea Baniciu au lansat piesa „Acasa” la Europa FM

Astăzi, în emisiunea “Europa Express” de la Europa FM, realizată de Toader Păun s-a auzit pentru prima oară piesa rezultată în urma colaborării inedite dintre Keo şi Mircea Baniciu.

Cei doi artişti au venit în studioul Europa FM să vorbească despre colaborarea lor şi depre meajul pe care vor să-l transmită prin această piesă. “Sunt fanul lui Mircea Baniciu de când eram mic. Este un bun prieten cu părinţii mei. Am crescut cu muzica lui, iar pentru mine a fost o mare onoare că Mircea a acceptat această colaborare. De mult îmi doream o piesă cu un astfel de sound şi mă bucur să am un prieten şi un artist deosebit langă mine. Lucrând cu Mircea m-am simţit un pic ca Andrii Popa. Tot ce îmi doresc de la această piesă este să intrăm în sufletul oamenilor. Ştiu că sunt foarte mulţi români plecaţi în străinătate şi stau cu gândul la familiile lor din România. Eu am trăit acest sentiment cand am fost plecat.”, a declarat Keo la Europa FM.

Pentru Mircea Baniciu colaborarea cu Keo reprezintă un început: “Îmi place foarte tare cum lucrează Keo. Mi-a plăcut foarte mult că această piesă este în limba română, este un lucru foarte rar în ziua de azi şi reprezintă o calitate pentru un artist din generaţia tânără. Sper ca această piesă să fie un nou început. Sunt deschis la orice fel de colaborare pozitivă.”

Single-ul lansat astăzi se va auzi în exclusivitate la Europa FM.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *