free download 78 travel guides written by experts

Keo si Alexandra Ungureanu sustin, in premira un super concert unplugged

In cadrul unui eveniment unic, Keo si Alexandra Ungureanu, doi artisti cu o istorie in spate, vor urca pe aceeasi scena, pentru un featuring in premiera.

Dupa ce a cucerit publicul cu hituri ca "In ochii tai" sau "Azi vii, maine pleci", a impresionat prin videoclipurile sale si a sustinut sute de concerte de-a lungul anilor, Keo continua sa-si surprinda fanii, de data aceasta printr-o colaborare de exceptie.

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci de la noi, a lansat numeroase piese alaturi de baietii de la Crush, ce au  stationat timp indelungat in topurile radiourilor, numarandu-se printre cele mai importante artiste din Romania.

Dupa ce anul trecut au interpretat o piesa impreuna, pe scena Romanian Music Awards,acum, cele doua voci s-au  reintalnit punand bazele unei colaborari frumoase pentru piesa UPSIDE DOWN, ce a primit numai aprecieri pozitive la scurt timp de la lansare.

Pe data de 23 februarie, incepand cu ora 18, Keo si Alexandra Ungureanu vor sustine un concert unplugged, special pentru lansarea
magazinului de muzica online, www.musicnonstop.ro.

In aceeasi seara, piesa UPSIDE DOWN va fi interpretata de cei doi, in premiera si tot din acel moment se va face si disponibilitatea cumpararii ei din magazinul online.

Locatia va fi anuntata in ziua evenimentului iar accesul se va face numai pe baza invitatiilor castigate in cadrul concursurilor organizate pe internet, pe site-urile celor doi artisti, dar si pe posturile de radio, intrand pe site-ul artistului preferat si descifrand codul aflat pe prima pagina, cu ajutorul telefonului mobil.

Bucuresti, 23.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *