Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Keo ne zice “Viata e Live”

Pentru toti cei care si-au pus intrebarea daca sunt fericiti si unde se indreapta mai departe in viata, Keo lanseaza astazi o piesa care ii va inspira sa porneasca intr-o calatorie de evadare.

Despre “Viata e Live” artistul declara ca a dorit sa creeze o piesa optimista :” “Viata e Live” este mesajul meu pentru cei ce stau la o rascruce, si nu isi traiesc viata cum o doresc cu adevarat.

Precum personajul din clip, care evadeaza dintr-o corporatie si se pierde in Delta, cautandu-si iubirea si libertatea. Piesa este pozitiva si m-as bucura daca ar inspira publicul sa-si traieasca viata fericiti si liberi.”

Keo, artistul care a debutat in 2005 cu o piesa legenda “Azi vii, maine pleci”, care a ajuns numarul 1 in MTV Top 20 in numai 3 saptamani, si s-a mentinut in Romanian Top 100 pentru sapte luni dintre care trei luni a fost numarul 1, este indreptatit sa imparta cu publicul si fanii mantra lui despre viata si succes.

Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

“Viata e Live” este o piesa care va starni o pofta de libertate celor care o asculta!

Music & Lyrics: Keo. Published by Roton Music Publishing. (C)&(P) 2016 ROTON MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *