Shadow

Keo lanseaza “Craciunita”

Keo ne poarta in atmosfera Craciunului prin lansarea celui mai nou single al sau, “Craciunita”, un colind modern pe ritmuri de sarbatoare, ce sugereaza bucurie si iubire.

“Craciunita” este scrisa si compusa de Keo si este menita sa transmita energie pozitiva, bunavoie si caldura sufleteasca in cea mai frumoasa perioada a anului, Craciunul.

Keo a debutat in 2005 cu piesa-legenda – “Azi vii, maine pleci”, care a ajuns numarul 1 in MTV Top 20 in numai 3 saptamani si s-a mentinut in Romanian Top 100 pentru sapte luni, iar trei luni a fost numarul 1. A fost urmata de hit-uri precum “Liber” , “In ochii tai” si “Viata Noua” (feat. Puya), dar si un album in colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. In 2017, artistul a pus in scena “PianoMania”, un show unic in Romania, in cadrul caruia Keo a reinterpretat la pian, acompaniat de trupa sa, atat hit-urile care l-au facut faimos, dar si cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor ’60-’90, de la artisti precum The Beatles, Queen, Prince, Elton John si Robbie Williams.

Keo – Craciunita

Keo a cunoscut succesul si in calitate de producator si compozitor, lucrand cot la cot cu nume mari din industria muzicala precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus si multi altii.

Keo – Craciunita
Muzica: Keo
Text : Keo
Editor: Roton Music Publishing
(C) & (P) 2019 ROTON MUSIC
RO-ROT-19-27201
RO-ROV-19-27202

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *