Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Keo – invitat special al juriului „Te cunosc de undeva!”

Vezi cum se va transforma artistul!

Mâine searã, de la 20:20, Antena 1 revine cu o ediţie incendiarã „Te cunosc de undeva!”. Alãturi de noi personaje de senzaţie, invitatul special al juriului este cântãreţul Keo. Artistul prinde şi el gustul transformãrilor, iar telespectatorii îl vor putea urmãri într-o interpretare de excepţie pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!” Despre cine este vorba, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20.20, la Antena 1.

Spectacolul continuã pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Sâmbãta aceasta noi personaje de senzaţie prind viaţã, în interpretarea concurenţilor „Te cunosc de undeva!”. Vor cânta pe scena super show-ului: Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora. Show-ul a trecut deja de prima jumătate şi se apropie cu paşi repezi de marea finală live, cea în care publicul va fi şi el membru în juriu şi în care premiul pus atunci în joc este de 15.000 de euro.

Invitatul special al ediţiei, cântãreţul Keo, prinde imediat gustul transformãrilor, iar telespectatorii îl vor putea urmãri într-o interpretare de excepţie pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!” Pe cine va interpreta îndrãgitul artist, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20.20, într-o nouã ediţie incendiarã „Te cunosc de undeva!”.

Te cunosc de undeva! a trecut deja de jumătatea primului sezon, iar telespectatorii au putut vedea pe scena super show-ului de la Antena 1 o serie de vedete naţionale şi internaţionale cărora le-au dat viaţă cei opt concurenţi. Tranformările incredibile prin care au trecut Lora, CRBL, Delia, Jorge, Julia Jianu, Iulian Vasile, Dan Helciug sau Maria Buză au fost atât de look, cât şi de atitudine şi timbru vocal.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *