free download 78 travel guides written by experts

KEO a filmat videoclipul LIBER

KEO a postat pe pagina lui de Facebook (//facebook.com/keomusic) primele pozele de la filmarile videoclipului pentru piesa LIBER. Piesa se afla deja in rotation pe majoritatea radiourilor din tara iar materialul video vine sa sustina mesajul puternic al noului hit KEO.

Artistul si-a imaginat piesa ca "o oaza intr-o lume devenita mult prea materialista" iar videoclipul regizat de Alex Ceausu ilustreaza o lume in alb si negru in care libertatea este mereu suprimata. Fiecare personaj din clip are un rol cheie si transmite un mesaj diferit.

Alaturi de KEO, la filmare s-a aflat bunul sau prieten, Cornel Ilie de la Vunk. Rolul special din videoclip este jucat de Diana Matei, model al agentiei Etoiles Models, care a declarat ca este entuziasmata de aceasta colaborare.

KEO: "LIBER e mai mult decat o piesa, e un stil de viata. Am primit zeci de mailuri de la oameni care mi-au scris sentimentele prin care au trecut atunci cand au ascultat aceasta melodie si felul in care au reflectat asupra libertatii. Cu totii ne dorim sa fim liberi iar prin muzica, putem ajunge acolo."

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *