Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

KEN Academy deschide înscrierile pentru anul școlar 2021–2022 și lansează programe online și offline

KEN Design Thinking – un nou program offline, în premieră

KEN Academy, primul și cel mai complex program de educație financiară și antreprenorială din România, dedicat copiilor cu vârste între 7 și 13 ani, deschide înscrierile pentru anul școlar 2021-2022 și lansează programe și module offline și online pentru micii antreprenori, precum și un program nou, în premieră: KEN Design Thinking.

După o perioada în care cursurile s-au desfășurat mai mult online și în care cuvântul de bază a fost “adaptabilitatea”, trainerii KEN Academy propun părinților cinci programe și două module independente. Toate programele respectă principiul “learning by doing”, iar curriculumul lor este 100% practic, experiențial și conectat la viața reală.

KEN Academy 1

Pentru cine sunt potrivite programele KEN?

  • Pentru toți părinții care își doresc copii încrezători în ei înșiși, curajoși, inovativi, adaptabili, care să acționeze să-și transformele visurile în proiecte reale, să fie independenți din punct de vedere financiar.
  • Pentru toți copiii curajoși și cu spirit antreprenorial, care vor să-și construiască propriul drum în viață, cărora le place să gândească și să facă conexiuni, să lucreze în echipă, să facă o prezentare, să ia inițiativa și să găsească soluții.

“Pandemia a însemnat pentru noi intrarea în mediul online. A trebuit să ne adaptăm unei situaţii noi, complet necunoscute. Activităţile şi jocurile offline s-au transformat în provocări în mediul online, unde este mai greu să păstrăm atenţia copiilor.
Digitalizarea ne-a oferit motivaţia de care aveam nevoie pentru a ieşi din Bucureşti. Prin intermediul cursurilor online am reuşit să ajungem în întreagă ţară şi chiar international. Prin urmare, am decis să continuăm programele şi modulele online şi în perioada următoare. Au devenit parte din KEN Academy.”, spune Carmen Iorgulescu, coordinator al programului.

Carmen Iorgulescu
Carmen Iorgulescu

Iată cum arată oferta educațională Offline:

  1. KEN Business Academy – cel mai complex program prin care copiii dobândesc cunoștințe financiare și de business, precum și un set de abilități antreprenoriale esențiale. Copiii își construiesc mici afaceri și organizează târguri de vânzare.
  2. KEN Entrepreneurial Abilities – program educațional care îi ajută pe copii să-și dezvolte o structură de gândire (mindset) și o serie de abilități antreprenoriale cheie care îi vor ajuta în viața reală: abilități antreprenoriale și de leadership, NLP (programare neuro-lingvistică), abilități de prezentare și vorbit în public, educație financiară. Obiectivul programului nu este neapărat acela de a deveni antreprenor și a avea propria afacere, ci mai degrabă de a deveni antreprenorul propriei vieți.
  3. KEN Design Thinking – acesta este programul New Entry, dedicat doar copiilor care au parcurs și alte programe KEN.

Iată cum arată oferta educațională Online:

  1. KEN Business – este o călătorie de 9 luni în cadrul căreia copiii învață să-și construiască propria afacere. Deși online, copiii vor avea 2 târguri de vânzare la București.
  2. KEN Entrepreneurial Abilities – este un program modular, în care copiii își antrenează o serie de abilități antreprenoriale de viață: abilități antreprenoriale și de leadership, NLP (programare neuro-lingvistică), educație financiară și Social Media.
  3. Module scurte / 8 saptamani – KEN Personal Branding, KEN Social Media.

Știm că educația antreprenorială și financiară în viața copiilor noștri a devenit deja obligatorie pentru a-i ajuta să își construiască propriul drum.

Trăim într-o lume în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se pot obține pe repede înainte, cumpărăturile sunt la un click distanță, profesiile viitorului nu sunt încă bine definite, concurența este în creștere, lumea este într-o continuă schimbare, iar noutatea și inovația au un ritm accelerat de creștere.

Cum ne putem pregăti copiii? Soluția este simplă: le dezvoltăm un set de abilități de viață și o structură de gândire (mindset) antreprenorială care să-i ajute să îmbrățișeze toate aceste provocări, indiferent ce vor alege să facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *