metalshow

Kelly Clarkson – Broken & Beautiful (de pe coloana sonora a filmului UGLYDOLLS)

Atlantic Records, in parteneriat cu STXfilms, anunta oficial lansarea coloanei sonore a filmului “UglyDolls”, un album nou-nout cu muzica originala, artisti de top ce se imbina perfect cu “Uglydolls”, o comedie muzicala mult-asteptata. Hamilton – Original Broadway Cast Recording, care a mai produs si “The Greatest Showman – Original Motion Picture Soundtrack” (si nu numai), ne vor incanta cu noi piese incredibile si autentice.

Prima piesa dezvaluita este “Broken & Beautiful”, cantata de superstarul Kelly Clarkson, care apare si in film in rolul personajului principal, Moxy. “Uglydolls” va aparea in toate cinematografele din tara pe data de 10 mai 2019.

Moxy (Clarkson) si gasca ei de personaje adorabile, dar imperfecte, vor merge intr-o calatorie hazlie prin UglyVille, unde acestia inteleg importanta unicitatii si descopera ca perfectiunea nu este o necesitate pentru a fi uimitor!

“Broken & Beautiful” este disponibila acum pe toate magazinele digitale, iar coloana sonora a filmului animat este disponibila pentru precomanda chiar aici!

Kelly Clarkson – Broken & Beautiful (de pe coloana sonora a filmului UGLYDOLLS)
Textieri: Marshmello, Johnny McDaid, Steve Mac, Alecia Moore
Editor: Atlantic Records
An: 2019
ISRC: USAT21901877

(P) GTR / 2019 Atlantic Recording Corporation for the United States and WEA International Inc. for the world outside of the United States, excluding Australia and New Zealand. A Warner Music Group Company

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *