free download 78 travel guides written by experts

Keiko SlimSpa lansează MULTİFAZİC

Veste bună pentru doamnele şi domnisoarele care au program foarte încărcat! Keiko SlimSpa a lansat MULTİFAZİC, un tratament special pentru situaţii de urgenţă, care  poate fi personalizat în funcţie de problemă: pentru slăbire, anticelulitic, pentru fermitatea trupului şi anti-vergeturi. Tot din gama MULTİFAZİC fac parte şi două module concepute pentru faţă, respectiv pentru mâini: modulul anti-ageing şi modulul HandSpa.
   
    „Testele pre-lansare efectuate în centrele Keiko SlimSpa au adus rezultate extrem de încurajatoare. De exemplu, în cazul modulului pentru slabire am obţinut şi până la 1kg pierdut într-o singură şedinţă, iar în centimetri, cea mai bună performanţă de până acum a fost de 6 centimetri pierduţi în talie după două ore, cât durează o şedinţă. ”, spune Sorina Bratu, manager Keiko SlimSpa.

    În paralel cu orice modul MULTİFAZİC, se recomandă ca cele care doresc să arate bine să respecte un regim de viaţă corect. Asta înseamnă ca trebuie să consume 2 litri de apă pe zi şi alimente bogate în fibre. Foarte important este ca dimineaţa, pe stomacul gol, să bea un pahar de apă la temperatura camerei, sau chiar caldă. Astfel, sunt stimulate schimburile intra-celulare şi extra-celulare şi este accelerat tranzitul intestinal.

    Avantajul modulelor MULTİFAZİC este că efectele sunt mai sigure prin îmbinarea mai multor terapii într-o singură şedintă şi, în plus, femeile care au program foarte încărcat se pot duce la salon doar o dată sau de două ori pe săptămană, în functie de recomandarea terapeutului. O şedinţă MULTİFAZİC durează aproximativ 100 de minute şi costă între 100 şi 200 de Ron.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *