metalshow

“Keep walking” pe internet cu Johnnie Walker

Ogilvy One si OgilvyAction lansează www.johnniewalker.ro, o invitatie digitala a binecunoscutului slogan Johnnie Walker “Keep walking” adresata internautilor si consumatorilor.

www.johnniewalker.ro te invita sa faci parte din lumea Johnnie Walker si sa devii un  veritabil cunoscator de whisky bun, prin explorarea sectiunilor site-ului. In plus, meniul interactiv iti permite sa afli cum reuseste un tanar jucator de golf sa se afirme, care sunt ultimele curse Johnnie Walker; iar daca pasiunea, inovatia si dorinta puternica de a fi cel mai bun si de a progresa te caracterizeaza, Johnnie Walker te incurajeaza si iti arata cum sa iti faci cunoscut obiectivul. "Strategia oricarei marci globale care doreste sa devina cat mai relevanta la nivel local este in general o provocare. Sunt multe aspecte de luat in calcul, iar sa devii apropiat consumatorului local implica in primul rand sa-i fii accesibil, sa te poata cunoaste usor, mai apoi sa se identifice cu tine. Johnnie Walker este prima marca de scotch whisky de import care isi lanseaza site-ul in limba romana cu URL  www.johnniewalker.ro. Acest proiect face parte dintr-un plan amplu, ambitios si bine pus la punct, pentru ca Johnnie Walker sa devina cat mai accesibil romanilor. Va invit cu mare placere sa il vizitati, cu siguranta veti afla lucruri noi si veti fi impresionati de realizarea lui tehnica si grafica" asigura Stefania Harabigiu, Brand Manager Johnnie Walker.

Una dintre cele mai atragatoare sectiuni ale www.johnniewalker.ro va fi cu siguranta “Blend-urile Johnnie Walker”, care iti arata ca nu exista nicio regula in a bea whisky. Simplu, mixat, cu sau fara gheata, nu exista modalitati corecte sau gresite in a bea un whisky bun. Tot in aceasta sectiune, poti consulta numeroase retete de servire a unui whisky bun si poti afla mai multe detalii despre toate variantele si aromele Johnnie Walker: Black Label, Red Label, Gold Label, Blue Label sau Green Label.
Si pentru ca de-a lungul timpului, esenta marcii Johnnie Walker a fost reflectata cel mai bine în reclamele brand-ului, www.johnniewalker.ro iti prezinta cateva dintre cele mai apreciate spoturi Johnnie Walker in categoria “Publicitate”.  

Echipa care a contribuit la lansarea www.johhniewalker.ro este formata din: Laura Sinca, Account Director OgilvyAction si Florentina Miroslav One-to-One Comunication Account Manager, Ogilvy One.

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *