free download 78 travel guides written by experts

Kdo-uri ECO de clasa, pentru clienti originali si responsabili

Adina Nicolaide
Kdo.ro

Sa fii ECO nu mai este un moft, este o responsabilitate. Sa fii original in cadourile pe care le alegi pentru clienti este o obligatie in contextul actual. Iar cadourile pe care le oferi spun multe despre tine si valorile tale.

A fi responsabil ca profesionist in PR nu inseamna doar sa derulezi cu constiinciozitate programe de responsabilitate sociala pentru clientii tai, ci sa faci demersuri proprii pentru a-ti dovedi spiritul ecologic si sa ajungi sa “walk the talk” in acest sens. Iar unul dintre modurile in care poti face acest lucru este sa fii foarte atent la cadourile corporate pe cale le selectezi, pentru clientii cu care lucrezi si pentru partenerii din comunitatea de comunicare.

Un cadou in care pui suflet si cu care vrei nu doar sa bifezi o obligatie, ci sa impresionezi cu stil si originalitate, se numeste kdo. Si pentru ca orice kdo isi propune sa insemne calitate si rafinament, dar si valoare adaugata, kdo.ro a pregatit o gama ECO de kdo-uri corporate pe toate gusturile.

Agende 100% ecologice, cu detalii elegante si hartie fina, brelocuri si desfacatoare din otel reciclat, realizate printr-o tehnologie unica in lume, pixuri din materiale reciclate, tricouri, sepci, rucsacuri si genti realizate din materiale ECO si prin procedee tehnice ecologice. Toate personalizabile, cu detalii de executie de cea mai buna calitate.

La acestea se adauga, pentru kdo-uri cu totul speciale, si gama de sticlarie reciclata La Mediterranea, care poarta semnatura neconventionalei designerite spaniole Agatha Ruiz de la Prada. De admirat si comandat tot pe kdo.ro. Piese pline de originalitate si de prospetime, intr-o forme bucurie de forme si culori.

Doar un click pe www.kdo.ro iti deschide un univers de kdo-uri cu adevarat minunate, pentru tine si clientii tai. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *