free download 78 travel guides written by experts

KDO.ro si sticla reciclata – alatura-te!

În această săptămână, KDO.ro – //www.kdo.ro – boutique online de cadouri inedite pentru afaceri şi nu numai, vă pune la dispoziţie informaţiile necesare pentru folosirea sticlei reciclate! ECO nu mai este de mult un trend şi nu mai trebuie tratat ca atare. Aşadar, vă invităm să vă achiziţioneţi prima farfurie ECO!

Sticla este 100% reciclabilă, dar nu este biodegradabilă. Materialele din care este făcută sticla trebuie să fie extrase din pământ şi topite la o temperatură foarte înaltă. Energia poate fi salvată prin reciclare. Energia salvată din reciclarea unei singure sticle este echivalentă cu energia care ţine aprins un bec de 100 W timp de o oră. Fiecare tonă de sticlă reciclată salvează de asemenea 1,2 tone de materiale de baza.*

Produsele acestei săptămâni sunt farfuriile realizate din sticlă reciclată de către La Mediterranea, o companie de ceramică şi sticlărie cu adevărat unică, a cărei amprentă constă în îmbinarea perfectă a unei personalităţi spontane şi joviale cu cele mai noi şi mai spectaculoase materiale ecologice. Aceste minunăţii reciclate pot fi combinate ca seturi multicolore pentru masa verde de acasă şi nu numai! Farfuriile ECO pot deveni cadouri inedite dar şi obiecte casnice zilnice!

Mai multe produse promoţionale eco, mai multe idei pentru cadouri, găsiţi aici: //www.promotionaleverzi.ro.

S-a lansat un adevarat showroom online exclusiv cu produse promotionale “verzi”, realizate din materiale ecologice, reciclate si prin procedee care respecta natura si mediul inconjurator. Pentru ca a fi eco nu mai este un privilegiu, ci o necesitate.

Site-ul www.promotionaleverzi.ro gazduieste sub sloganul “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” obiecte promotionale dintre cele mai originale, de o calitatea deosebita, ecologice, pentru clientii care doresc sa isi promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poarta marca produselor lor.

Doar un click pe www.promotionaleverzi.ro deschide un univers de obiecte si cadouri promotionale cu totul speciale si 100% ecologice.

* //www.ecomagazin.ro/4-motive-bune-pentru-a-recicla/.

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *