free download 78 travel guides written by experts

Kdo.ro isi propune sa ii salveze pe romani de cadourile neinspirate

KdoSe pare ca romanii si-au exprimat marea dezamagire fata de cadourile neinspirate (*). Pe primele locuri in topul “Asa nu!” sunt produsele alimentare, pestii de acvariu si banii, cadouri care denota lipsa de implicare a celor care le aleg.

Pentru a veni in spirjinul tuturor celor care isi doresc inca sa simta bucuria de a face cadouri inspirate, un mix original de cadouri vine sa improspateze in preajma sarbatorilor rafturile boutique-ului virtual kdo.ro, care a ales sa ofere doar cadouri care nu trec neobservate si nu se uita. Obiecte inedite, cu parfum romantic sau care aduc buna dispozitie, pictate manual sau produse din materiale atent selectionate.

Pentru o atmosfera speciala de sarbatori, o colectie de lumanari pictate manual, care pot deveni un cadou de suflet pentru noi sau cei apropiati.

Umbrela retro

Umbrele retro reinterpretate, cadouri romantice si inedite, care raman un mic rasfat de fiecare zi pentru cele ce le vor primi.

Papucii lui Mos Craciun, un set original si nonconformist pentru intreaga familie si un kdo care sigur aduce zambetul pe buze de sarbatori.

Papucii lui Mos Craciun

O colectie plina de rafinament si stil, de la un producator de inalta clasa, gama de obiecte Bamboo pentru gusturi alese.

tavita bamboo

Si o bogata colectie de ambalaje pentru cele mai pretentioase gusturi.

Toate acestea vin sa completeze oferta de kdo-uri pentru el, pentru ea, pentru cupluri sau pentru parteneri de business, de la producatori de top, cu atentie la detalii si cu doza lor de originalitate si inspiratie. Pentru idei de cadouri care sa rupa monotonia cravatelor si a manusilor de lana, intrati pe kdo.ro. Garantam ca nu va fi usor sa alegeti.

* sursa informatie: //www.mediafax.ro/life-inedit/studiu-topul-celor-mai-neinspirate-cadouri-de-sarbatori-13638999

Bucuresti, 05.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *