free download 78 travel guides written by experts

KD Capital Management, trei ani de performanta pe piata de capital

SSIF KD Capital Management a implinit trei ani de existenta pe piata de capital. In decursul a trei ani de activitate, SSIF KD Capital Management a reusit sa atraga un numar de peste 400 de clienti de brokeraj inregistrand rulaje de peste 65 milioane de euro. Bilantul celor trei ani arata ca au fost administrate portofoliile private a peste 200 de clienti ale caror active au depasit 4,5 milioane euro.

Pentru perioada urmatoare, specialistii KD Capital Management isi propun extinderea portofoliului de clienti si a cotei de piata in special pentru conturile individuale administrate privat precum si identificarea de produse de nisa care sa aduca rezultate cat mai apropiate de asteptarile clientilor. O alta prioritate o constituie promovarea pietei de capital prin atragerea de noi emitenti la bursa.

“Suntem convinsi ca abia din acest moment va incepe expansiunea companiei noastre pe piata din Romania. Consideram ca situatia actuala care afecteaza piata de capital nu reflecta situatia reala din economie, reactia investitorilor fiind una emotionala si exacerbata. Trecand peste socul crizei actuale, daca rezultatele macroeconomice nu ne vor oferi surprize neplacute consideram ca piata de capital romaneasca are sanse majore de redresare”, a declarat Silviu Enache, Presedinte KD Capital Management.

Echipa KD Capital Management isi reafirma orientarea spre excelenta in activitatea desfasurata pentru satisfacerea clientilor prin proactivitate si profesionalism.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *