Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

KAZA Concrete transforma schitele artistilor in placi tridimensionale

În cadrul seriei de întâlniri Osmyum Nights, showroomul Osmyum din capitală a prezentat KAZA Concrete, brandul de design care și-a construit un renume internațional prin colaborările multiple cu artiști din varii domenii și prin piesele tridimensionale, realizate dintr-un compus special pe bază de ciment. Evenimentul a avut loc, marți, 24 noiembrie, în prezența CEO-ului KAZA, dl. Joe Meszaros.

Conceptul KAZA se adresează unui segment de nișă: căutătorilor de soluții inedite pentru finisajele interioare, iubitorilor de produse manufacturate și celor care sunt deschiși să lucreze cu materiale deosebite.

Kaza Concrete florentin

Piesele din colecțiile KAZA au fost realizate pornind de la schițele a 17 artiști, din domenii diferite, precum artistul tattoo Chaim Machlev, din Berlin, Patrycja Domanska și Tanja Lightfoot, designeri de obiect, din Viena, artistul origami Ilan Garibi din Israel, precum și alți architecți, graphic designeri din SUA și Europa. Mixul cultural și de cunoștințe au contribuit la efectul pe care l-a avut brandul la nivel internațional – fiecare creativ venind cu propriile concepții, rădăcini, influențe etnice, set de valori și viziune estetică, punând astfel o amprentă personală și unică asupra produsului final. Piesele KAZA pot fi montate grupat sau secvențial, pentru a crea geometrii, planuri și iluzii optice.

Kaza Concrete quadilic by Ilan Garibi - exterior

Pentru proiectele exclusiviste, se pot crea piese KAZA unice: de la schiță, la proiect, la forma tridimensională fiind doar distanță de câteva zile. Aici schița poate fi realizată fie după viziunea clientului, fie cu sprijinul designerilor KAZA. Piesele personalizate se pot produce în cantitatea și culoarea dorite și pot fi ajustate, prin aplicarea de lacuri și vopseluri speciale și pentru zone cu umiditate sporită sau zone exterioare.

Kaza Concrete edgy by Patrycia Domanska - interior

Fără a tehnologiza excesiv procesul de producție, KAZA a reușit să inoveze la nivelul materialului din care sunt lucrate piesele sale: cimentul reinterpretat devine astfel o noțiune specifică brandului KAZA. În procesul de producție nu sunt folosite utilaje industriale, mixtura finală a materialului uscându-se natural, la temperatura camerei. Toți acești pași în realizarea pieselor KAZA presupun muncă manuală, de la crearea șabloanelor, la asamblarea produselor finale.

Bucuresti, 26.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *