PR Summit 2021

Kaufland Romania sprijina peste 1.000 de familii sa aiba o casa decenta sau sa isi imbunatateasca

conditiile de locuit

Compania devine partener strategic al Habitat for Humanity România

Peste 1.000 de familii vor avea o locuință nouă sau una mai sigură și mai călduroasă, cu sprijinul Kaufland.

Compania se alătură ca partener strategic misiunii Habitat for Humanity România, de a eradica locuirea sărăcăcioasă.

Contribuția Kaufland va facilita construcția de locuințe pentru familii cu venituri mici, renovarea caselor pentru familii ce trăiesc în sărăcie extremă și intervenții pentru prevenirea riscului de incendii și inundații în gospodăriile aflate în zone predispuse dezastrelor.

„Pentru Kaufland România, a fi o companie responsabilă implică asumarea rolului de partener social dinamic în comunitățile în care activează. Prin intermediul partenerilor de încredere, precum Habitat for Humanity România, reușim să ajungem mai aproape de persoanele nevoiașe și să fim solidari în demersurile noastre ce urmăresc combaterea sărăciei.” a declarat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland România.

“Suntem recunoscători Kaufland pentru contribuția generoasă prin care vom putea oferi șansa unui viitor mai bun pentru mai mult de 1.000 de familii. Cu sprijinul Kaufland suntem mai aproape de viziunea noastră, o lume în care toți oamenii să aibă un loc decent în care să trăiască”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Parteneriatul dintre Kaufland și Habitat for Humanity România a început în octombrie 2015. Opt familii au beneficiat de o casă decentă în Bacău, acolo unde asociația a construit în evenimentul BIG BUILD opt case în doar 5 zile.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *