Shadow

Kaufland România anunță debutul colaborării cu Prințesa Maja von Hohenzollern prin colecția Royal Household

Prințesa Maja von Hohenzollern, unul dintre cei mai distinși membri ai aristrocației europene, personalitate media și designer de succes, a marcat debutul parteneriatului cu Kaufland România printr-o prezentare ce a avut loc la începutul acestei luni în Oradea.

Colecția „Royal Household”, care se adresează atât femeilor cât și bărbaților, include accesorii inteligente pentru casă și călătorie, cu un design modern, elegant, din produse de calitate și sustenabile, ce sunt disponibile în 55 de magazine Kaufland din țară.

Prințesa Maja von Hohenzollern Kaufland Royal Household

Toate produsele „Royal Household”, de la gențile de îmbrăcăminte, la cele de cosmetice, organizatoare cu usb sau umerașele pentru el și ea sunt certificate PETA VEGAN APPROVED, realizate cu grijă față de animale și mediul înconjurător.

”Această prezentare marchează debutul unei colaborări de care se va bucura, în primul rând, publicul din România. Toate colecțiile semnate de Prințesa Maja von Hohenzollern emană bun gust, calitate, accesibilitate, atribute esențiale pentru noi.

În plus, am realizat de la bun început faptul că ne unesc niște valori comune puternice, care pun sustenabilitatea, grija față de mediu și generațiile viitoare pe primul loc. De aici, chimia imediată care s-a fructificat cu această primă colaborare, pe care o vom extinde cu o nouă colecție în iarna acestui an”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Prințesa Maja von Hohenzollern are o relație personală cu România, pe care o vizitează cu regularitate de mulți ani. Este o personalitate cunoscută pentru implicarea în cauze sociale, atât de salvare a animalelor abandonate, cât și de educare a copiilor în spiritul empatiei și grijii pentru patrupede.

Pe lângă angajamentul său social, prințesa Maja von Hohenzollern este, de asemenea, un designer de succes, premiat internațional. Printre distincțiile primite se numără „Designerul anului 2020” și „Asia Design Award Gold“, ca recunoaștere în calitate de cel mai bun designer din Asia, în Shanghai, China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *