free download 78 travel guides written by experts

Katarina lanseaza provocarea: Love Me If You Dare

Indrazneste sa iubesti intr-un univers de plastic

In aceasta valtoare caniculara a sfarsitului de vara, avem nevoie de un cocktail rece care sa ne alimenteze drive-ul, iar un cocktail pe note muzicale este ideal pentru a potoli setea de ceva fresh.

Katarina Baka ne serveste aceasta licoare magica, un mix incitant de pop si dance presarat cu sunete cristaline de clape. "Love Me If You Dare" spune povestea unei iubiri sincere si candide care ia nastere intre doi adolescenti intr-o lume in care oamenii tind sa isi reprime sentimentele si se izoleaza intr-un univers de plastic.

Mai mult decat atat, mesajul piesei ne provoaca sa nu ne incatusam sentimentele, ci sa ne lasam condusi de intuitie pe drumul catre iubire, cel mai frumos dar pe care il putem primi si oferi.

"Stiu ca poate suna a cliseu, dar chiar este un vis devenit realitate pentru mine. Ma bucur foarte mult ca pot sa fac primii pasi ca "om mare" in industria muzicala alaturi de o echipa minunata, pe care ma pot baza oricand", a marturisit Katarina.

Artista adauga: "De multe ori ne petrecem prea mult timp asteptand, dar prea putin actionand. Asa ca haideti impreuna sa indraznim mai mult si sa facem din lumea asta un loc mai bun prin puterea iubirii".


Regia: Slava Sirbu

La cei 16 ani ai sai, Katarina Baka ne scoate din rutina cu stilul ei muzical si cu timbrul vocal aparte. Tanara cantareata este eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu, studiind in prezent canto jazz, dupa ce timp de doi ani a invatat cum sa manuiasca o chitara rece. Katarina a fost o prezenta constanta la festivalurile si concursurile de muzica din tara acolo unde a reusit de fiecare data sa impresioneze juriul.

Pasiunea pentru muzica si talentul au trimis-o pe Katarina la numeroase concursuri anuale, printre care "Eduard Pamfil", "Festivalul International de Chitara Clasica Sinaia" si "Festivalul International de Chitara Clasica Harmonia Cordis".

In 2012, tanara cantareata castiga locul II la concursul "Micul Chitarist", iar in 2013 se bucura de marele premiu obtinut la concursul "Folk fara varsta", impreuna cu alti trei colegi.

Printre artistii care o inspira in calatoria sa muzicala si care ii creioneaza stilul eclectic se numara Jessie J, Hozier, Nina Simone, Eric Clapton, John Newman, Bruno Mars, Joe Hisaishi si Kygo.

Bucuresti, 31.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *