free download 78 travel guides written by experts

KANE & LYNCH: DEAD MEN in 2007

Produs de IO Interactive, echipa din spatele seriei Hitman
 
Psihopatul, antieroul şi violenţa
 
www.eidos.co.uk
                                                   
“…vei da viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi… arsură pentru arsură, rană pentru rană…"
Exodul 21:23
 
Eidos Interactive, unul dintre publisher-ii de top pe piaţa jocurilor pentru PC şi console, a anunţat un nou titlu creat de IO Interactive, echipa din spatele seriei de jocuri de acţiune Hitman.
 
Kane & Lynch: Dead Men este povestea întunecată şi dură a doi bărbaţi a căror soartă a fost să îşi aştepte execuţiile împreună. Unul dintre ei este un mercenar fără scrupule, celălalt un psihopat tratat cu medicamente speciale. Cei doi pornesc împreună într-o călătorie violentă şi haotică şi, evident, se urăsc unul pe celălalt, pas cu pas, până la deznodământ.
 
“Nici un gamer nu a trăit o astfel de experienţă până acum, nici ca grafică, nici în termeni de gameplay. Luaţi inovaţiile şi excelenţa grafică de care a dat dovadă echipa IO Interactive în seria Hitman, adăugaţi măcar o parte din experienţa de luptă în echipă din Freedom Fighters şi apoi mutaţi totul la un nou nivel, cu tehnologie de generaţie următoare. Adăugaţi şi o poveste dură şi captivantă, un antierou şi un psihopat şi veţi obţine Kane & Lynch: Dead Men – experienţa supremă de joc cu adevărat <next-gen>”, a declarat Directorul global al managementului brand-urilor Eidos, Larry Sparks.
 
Kane & Lynch: Dead Men este un joc de acţiune cu perspectivă la persoana a treia, care va oferi joc în mod cooperativ, o poveste care promite să susţină perfect dinamica acţiunii, o mecanică intuitivă, decoruri din lumea reală, extrem de animate şi distructibile, un parteneriat volatil şi o atitudine brutală. Kane & Lynch: Dead Men va fi disponibil în 2007, iniţial doar pentru PC şi Xbox 360.

Bucuresti, 28.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *