free download 78 travel guides written by experts

Kandia Dulce primeste titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Începând cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Peleș.

Colaborarea dintre Kandia Dulce, cel mai mare producător local de ciocolată, și Casa Regală a României a debutat cu momentul în care compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

Din 1890 si până în prezent, povestea Kandia Dulce reprezintă mai mult decât produse din ciocolată autentică: valorile unor generații care privesc cu nostalgie către trecut, dar, mai ales, cu prospețime către viitor. Produsele Kandia Dulce unesc ani întregi de povești românești; legătura este una specială, și rezonează puternic cu valori desprinse din ADN-ul național: mândria locală și curajul pentru fapte mari.

Atât prin tehnologia de producție, cât și prin procesele derulate la nivelul resurselor umane, Kandia Dulce are o abordare modernă, care o plasează în fruntea producătorilor locali de ciocolată.

“Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României în imediata apropiere a Zilei Naționale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Kandia Dulce, certificând calitatea excepțională a produselor care ies zilnic de pe porțile fabricilor noastre. Gestul Casei Regale deopotrivă ne onorează și ne responsabilizează.”, declară Mihai Georgescu, Director General Kandia Dulce.

“Kandia Dulce caută să păstreze și să ducă mai departe gustul specific românesc, ca parte a identității noastre. Dulciurile pe care compania le produce astăzi vor ajunge să fie considerate dulciurile tradiționale ale românilor peste generații. Pentru aceste motive, Majestatea Sa Regele decide acordarea titlului de Furnizor Regal pentru ciocolată, pentru următorii 3 ani.”, declară Radu Ghina, consilier la Casa Majestății Sale Regelui.

Despre Kandia Dulce

Kandia Dulce este cel mai mare producător local de ciocolată, portofoliul actual de produse cuprinzând brandurile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus și Silvana. Având deja o poziție de lider în rândul producătorilor locali de ciocolată, biscuiți și produse zaharoase, compania este focusată pe piața din România, dar și pe unele piețe externe unde sunt comunități importante de români.

Bucuresti, 01.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *