free download 78 travel guides written by experts

De 1 Decembrie, vedetele Kanal D petrec romaneste si aduc bucurie in casele telespectatorilor

Atmosfera de sarbatoare intra in casele romanilor de 1 Decembrie, cu voie buna, muzica speciala, bucate traditionale si vedete care intra in joc pentru a descoperi, alaturi de telespectatori, cat de bine ne cunoastem tara.

Joi, de 1 decembrie, de la ora 13:30, Gabriela Cristea isi intampina telespectatorii la „Te vreau langa mine” in atmosfera de sarbatoare, telespectatorii vor primi mesajele romanilor din Diaspora, care vor celebra Ziua Nationala alaturi de Kanal D si de intreaga tara. Tavi Clonda si band-ul sau ii vor delecta pe cei de acasa cu piese memorabile, in ton cu semnificatiile zilei de 1 Decembrie.  

Intr-un decor de poveste de iarna, „Teo Show” va  aduce in casele romanilor, de la 15:45, veselia si cantecele potrivite acestei sarbatori. Teo si Bursucu vor avea invitate in platou mai multe vedete, printre care Vasile Muraru, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Emilia Ghinescu, Otilia Bilionera, care vor intra in joc, gata sa demonstreze cat de bine isi cunosc tara.

„Bravo, ai stil!” imbraca haine de sarbatoare, in editia speciala de 1 Decembrie; tema propusa concurentelor ramase in show este „Reinterpretarea portului popular”. Incepand cu ora 17:00, fetele ramase in competitie vor defila in pasi de dans, pe muzica populara romaneasca, in tinute traditionale adaptate zilelor noastre, iar piesele de rezistenta care au consacrat portul popular romanesc nu vor fi trecute cu vederea de membrii Juriului. Nici acestia din urma nu sunt mai prejos si vin in fata publicului cu propuneri vestimentare special alese pentru aceasta mare sarbatoare a romanilor de pretutindeni. 

Incepand de luni, 5 decembrie, in grila Kanal D vor fi cateva schimbari in Day Time, legate de orele de difuzare. Astfel, Stirile pranzului vor incepe la ora 12:00 (in loc de 12:30), emisiunea „Te vreau langa mine” va incepe in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 13:00 (in loc de 13:30), „Teo Show” va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:00 (nu de la 15:45, ca pana acum).

Show-ul „Bravo, ai stil!” va castiga o jumatate de ora ca durata si va incepe de la 16:30, de luni pana vineri (in loc de ora 17:00). Galele „Bravo, ai stil!” vor fi difuzate de la aceeasi ora ca si pana acum: sambata, de la ora 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *