free download 78 travel guides written by experts

Kanal D, premiat la evenimentul “Saptamana Culturii Turce”

Miercuri, 4 octombrie, in cadrul evenimentului care a incheiat “Saptamana Culturii Turce” la Bucuresti, Kanal D si Ugur Yesil, General Managerul postului, au fost premiati pentru implicarea in cadrul actiunilor desfasurate cu ocazia Atelierului Intercultural de Cinematografie Romano-Turca.

La eveniment, alaturi de personalitati marcante ale cinematografiei din Turcia a luat parte si Domnia Sa, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas. Ilinca Obadescu, prezentatoare a Stirilor Kanal D, a urcat pe scena pentru a ridica onorantele distinctii, in numele echipei si a managementului Kanal D.

Kanal D, premiat la evenimentul “Saptamana Culturii Turce”

În perioada 2-4 octombrie, la București s-a desfasurat Atelierul Intercultural de Cinematografie Româno-Turcă, un eveniment cultural inedit organizat în contextul „Săptămânii Culturii Turce”, reunind artiști și regizori din spațiul cultural româno-turc, sub egida Fundaţiei Lumea Turcă și a Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România (UARF). La ediția de anul acesta, atelierul a adus în prim plan filme artistice reprezentative pentru cinematografia turcă. În acest context, au fost prezenti în România regizorii turci Osman Sınav, Semih Kaplanoğlu, Reis Çelik, Faruk Hacıhafızoğlu și Derviş Zaim.

Simultan, au avut loc workshopuri și sesiuni speciale pentru studenții și tinerii artiști români pasionați de cinematografie. Evenimentul care a incheiat Săptămâna Culturii Turce la București a fost marcat de concertul sustinut de Musa Göçmen – Istanbul Dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *