free download 78 travel guides written by experts

Kanal D, patru premii la Gala Radar de Media 2015

Miercuri, 30 septembrie, la decernarea Premiilor Radar de Media 2015, Kanal D a adaugat in palmares patru premii importante. Madalin Ionescu, Iulia Albu, si "Vacanta Mare" s-au bucurat de aprecierea publicului prin premiile pe care si le-au adjudecat.

In cadrul Galei, Madalin Ionescu a primit premiul pentru "Cea mai sexi vedeta masculina", iar Mugur Mihaescu a ridicat premiul in numele colegilor lui de la "Vacanta Mare", pentru "Cea mai spectaculoasa revenire in televiziune".

"Nu-mi vine sa cred ca l-am detronat pe Radu Valcan! Eu mai aveam putin si luam premiul pentru cel mai sexi pensionar", a glumit Madalin Ionescu.

„Vreau sa multumesc gainii Iuliei Albu", a spus amuzat Mugur Mihaescu in timp ce se afla pe podium, facand aluzie la colega sa de la Kanal D care se afla la acest eveniment.

Iulia Albu a fost desemnata "Cea mai marcanta personalitate din moda", iar serialul turcesc "Tradarea" a obtinut distinctia pentru "Cel mai bun serial TV difuzat in Romania".

"Vreau sa multumesc Kanal D pentru ca nu este doar o echipa, ci o familie, si sunt onorata sa fac parte din ea. Sunt foarte mandra sa ma aflu pe acest podium. Le multumesc colegilor si profesorilor mei de la UNARTE pentru ca am avut onoarea sa lucrez cu ei", a spus Iulia Albu.

Bucuresti, 01.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *