metalshow

Kamara s-a serbat doua zile la rand!

Kamara Ghedi, unul dintre componenţii trupei calificate pentru finala Eurovision 2007, împlineşte pe 19 februarie 31 de ani. Pentru că se afla în cantonament cu Naţionala Artiştilor, Kamara şi-a serbat ziua la Predeal, îmbinând munca şi distracţia.

Sărbătoarea a început pentru solist de vineri, pe scenă, aşa cum îi stă bine unui artist. Alături de prietenii săi şi de membrii Naţionalei Artiştilor, Kamara a cântat pentru toţi cei din sală. Toţi componenţii echipei de fotbal a artiştilor, printre care Adrian Enache, Mister M, trupele Blue Eyes şi Music Impact, Victor Illa, i-au dedicat melodiile lor sărbătoritului. Printre meseni s-au numărat prieteni ai artistului – interpreţi, fotbalişti, politicieni – dar şi necunoscuţi aflaţi întâmplător în local, cu toţii bucurându-se de eveniment. Tony Doboş, Romică Buia, Călin Zanc şi Cristian Dulca sunt câţiva dintre jucătorii de fotbal cu care echipa artiştilor s-a întâlnit în acea zi şi care au rămas să-l serbeze pe Kamara. Nu a lipsit nici Cosmin Guşă, care, luat prin surprindere de aniversarea artistului, a comandat o sticlă de şampanie drept cadou.

De altfel, Kamara s-a bucurat de numeroase cadouri primite de la colegii săi – o haină cu blană care „să-i ţină cald la Helsinki”, un tricou cu numărul 10, recunoscându-i-se calitatea de coordonator de joc în Naţionala Artiştilor, o omidă cântăreaţă, un suport de CD-uri sub forma unei statuete africane, un pulover şi o cămaşă de la iubita lui.

„Totul a fost foarte emoţionant şi surprinzător”, declară Kamara. „În aceeaşi zi, am avut un concert într-o discotecă, unde toată lumea mi-a cântat La mulţi ani!, apoi oamenii m-au purtat pe braţe şi m-au aruncat în sus”, îşi aminteşte el.

Petrecerea s-a încheiat duminică dimineaţă la ora 7.00, cu o partidă de cărţi cu prietenii. A urmat un mic dejun frugal şi un somn de trei ore, după care cei şase băieţi s-au deplasat la Bucureşti, unde erau invitaţi de Dan Bittman la Dănutz SRL, în direct la TVR 1. Prietenii solistului care nu au reuşit să ajungă în weekend la Predeal au anunţat că urmează încă o „repriză” a petrecerii, pentru a-l putea felicita şi ei.

Bucuresti, 19.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *