free download 78 travel guides written by experts

Kaloba – remediul natural impotriva infectiilor respiratorii

Astazi, 3 octombrie 2012, in cadrul unei conferinte de presa, compania farmaceutica elvetiana Ewopharma AG anunta ca isi extinde portofoliul cu un nou produs, Kaloba.

Kaloba este remediul natural impotriva infectiilor respiratorii, avand un triplu mecanism de actiune: antibacterian, antiviral, mucolitic si o actiune rapida, care reduce durata si severitatea simptomelor, previne recidiva si scurteaza perioada de revenire la locul de munca/scoala.

Kaloba este un medicament de tip OTC (over-the –counter), ce are la baza extract standardizat din planta Pelargonium sidoides, recomandat pentru prevenirea si tratarea infectiilor tractului respirator: raceala, sinuzita, bronsita sau amigdalita. 

De asemenea, Kaloba poate fi recomandat ca tratament profilactic si pe termen lung, atat adultilor, cat si copiilor de peste 6 ani. Este ideal pentru sezonul rece, intrucat in aceasta perioada frecventa infectiilor aparatului respirator este mult mai mare atat la nivelul cailor respiratorii superioare, cat si inferioare.

Infectiile tractului respirator sunt cele mai frecvente afectiuni care necesita prezenta la medic. Copiii sunt afectati mai frecvent si mai sever de acestea din cauza sistemului imunitar incomplet maturizat.

"Kaloba este un produs natural, acesta fiind marele avantaj in tratarea infectiilor aparatului respirator. Cu totii ne dorim sa evitam tratamentele cu antibiotice, iar Kaloba este ideal pentru tratarea copiilor nostri, atunci cand sezoanele reci sau tranzitia de la un anotimp la altul ne aduc raceli si gripe in familie. Kaloba este produs in Germania ceea ce ne ofera garantia calitatii si eficacitatii acestui medicament” a declarat dr. Carmina Smith, Country Manager Ewopharma AG.

Dr. Ana Culcer – sef Clinica Neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta : „Salutam cu mult entuziasm aparitia si largirea portofoliului Ewopharma prin acest remediu natural, Kaloba. Ne punem mari sperante intr-un medicament care a dovedit pana acum ca poate lupta impotriva infectiilor virale sau bacteriene cu real succes si fara repercursiuni negative asupra organismului. Infectiile aparatului respirator au o frecventa ridicata (2/3 din populatia generala raceste minim 1 data/an, iar la copiii de 10 ani, frecventa fiind de 4 raceli/an). Aceste infectii sunt provocate, in majoritatea cazurilor, de virusuri. Prin migrarea ascendenta sau descendenta a patogenilor, primele simptome inofensive se pot complica in sinuzite si/sau bronsite acute. Recomand Kaloba tuturor parintilor si adultilor care sunt constienti de importanta unui remediu natural impotriva bolilor de sezon”.

Dr. Bogdan Dragulanescu – Medical Manager, Ewopharma AG: “Sunt bucuros ca putem comunica disponibilitatea si oferi tuturor romanilor un produs cu un bun profil de siguranta. Stim cu totii cat de tare ne poate necaji o raceala, acum nu trebuie sa ne mai facem probleme, Kaloba este raspunsul organismului nostru, in sezonul rece, la atacul agentilor patogeni. Kaloba te ajuta sa te refaci rapid si sa iti imbunatatesti calitatea vietii”.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *