free download 78 travel guides written by experts

Kaleo vor canta in deschiderea The Rolling Stones

Trupa de origine islandeza a anuntat astazi ca vor canta in deschiderea celor de la The Rolling Stones in 3 dintre concertele acestora din Europa.

Kaleo se afla totodata in propriul turneu in SUA – The Kaleo Express – ce a debutat pe 25 August in Anaheim, California.

Kaleo in deschiderea The Rolling Stones

Concertul trupei din Los Angeles, ce a avut loc pe 26 august, a fost inregistrat pentru un episod din “Last Call With Carson Daly”, ce urmeaza a fi difuzat pe 13 septembrie. Talk-show-ul se alatura astfel seriei de prezente a trupei la diferite emisiuni precum “Jimmy Kimmel Live”, “Late Night with Seth Meyers”, “Conan”, “The Late Show with James Corden” si “Good Morning America”.

“The Kaleo Express” vine in continuarea aparitiilor pe care trupa le-a facut pe parcursul verii la cele mai mari festivaluri din lume, printre care Lollapalooza, Bonnaroo si Coachella, si include show-uri in cele mai mari orase din State. ZZ Ward, Wilder si The Shelters vor canta in deschiderea trupei.

“A/B”, cel mai recent album Kaleo include single-urile “All The Pretty Girls”, “No Good”, dar si hit-ul global “Way Down We Go”, ce a fost premiat cu discul de aur pentru vanzarile din SUA, UK, Belgia, Irlnda, Germania si Africa de sud, discul de platina in Russia si Australia, si dublu-platina in Canada. Single-urile “All The Pretty Girls” si “No Good” au fost premiate cu discul de aur in Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *