Baby Boom Show Virtual

K Tech – Ultra PRO sponsor principal

al primului “Congres de Medicină Anti-Aging” din România

K Tech – Ultra PRO a participat, în calitate de sponsor principal, la primul “Congres de Medicină Anti-Aging” din România, organizat în perioada 5-7 mai.

Evenimentul medical internaţional, ce s-a desfăşurat într-un mediu ştiinţific de prestigiu, a avut loc la Phoenicia Grand Hotel.

În calitate de sponsor, K Tech – Ultra PRO a asigurat întregul echipament de tehnică de calcul. De asemenea, pentru buna desfăşurare a Congresului, specialiştii K Tech – Ultra PRO au pus la dispoziţia organizatorilor şi asistenţa tehnică necesară.

Medicina anti-aging creează un nou concept de sănătate şi abordează dintr-o nouă perspectivă îmbătrânirea, încercând să aducă împreună toate specialităţile medicale şi chirurgicale care se ocupă de acest proces.

“Mulţumim grupului K Tech – Ultra PRO pentru sponsorizarea oferită acestui eveniment. Reprezintă o recunoaştere a unui nou concept în medicină oferită de liderul pe piaţa de PC-uri din România”, a declarat Dr. Bogdan Niculae, preşedintele Asociaţiei Anti-Aging din România.

K Tech – Ultra PRO este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT din România, oferind clienţilor săi accesul la produse şi servicii de înaltă calitate, la brand-uri internaţionale recunoscute şi apreciate

Despre K Tech – Ultra PRO

K Tech – Ultra PRO este, conform ultimelor date furnizate de IDC EMEA PC Tracker, lider pe piaţa PC-urilor din România în anul 2005.

Astfel, K Tech – Ultra PRO ocupă primul loc în topul vendorilor de unităţi desktop sub brand propriu, cu un număr de 64.221 unităţi “Ultra” vândute şi o creştere de 35% comparativ cu anul 2004, deţinând o cotă de piaţă de 12,8%.

Grupul K Tech – Ultra PRO este una din cele mai importante prezenţe de pe piaţa românească de IT, desfăşurând activităţi atât în segmentul de retail cât şi în cel de distribuţie.

Activitatea de distribuţie a grupului, realizată prin K Tech Electronics, s-a desfăşurat în 2005 printr-un număr de aproximativ 1800 resell-eri, într-o creştere sensibilă faţă de anul precedent.

În anul 2005 grupul K Tech – Ultra PRO a obţinut o cifră de afaceri de 80 milioane dolari, în creştere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.

În ultimii doi ani, grupul K Tech – Ultra PRO a dus o politică constantă de extindere a lanţului de magazine Ultra PRO Computers.

În luna decembrie 2005, lanţul de retail era alcătuit din 79 magazine, din care 24 în Bucureşti şi restul acoperind oraşele importante din ţară.

În 2003 a fost înfiinţată compania Ultra PRO Software. Specializată în soluţii software şi hardware integrate, aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă diversificată. Din aceasta, remarcăm sistemul de pontaj şi control acces ultraTracker, sistemul de supraveghere video ZSK şi platforme e-commerce. Ultra PRO Software este o companie flexibilă, capabilă să creeze aplicaţii la cerere, conform specificaţiilor clienţilor săi.
Grupul K Tech – Ultra PRO este prezent nu doar pe piaţa IT, asumându-şi angajamente în sprijinirea generaţiei tinere şi foarte tinere – o componentă de bază pentru evoluţia viitoare a societăţii. Faptul s-a concretizat în participarea constantă la evenimente dedicate acestui segment de vârstă (Ado Expo, Festivalul îngheţatei, Baby Expo, concursul Piticot pentru preşcolari etc.) sau în promoţii speciale în anumite perioade ale anului.
Site web: www.ultrapro.ro

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *