Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

K Tech – Ultra PRO ofera ASUS PhysX P1

K Tech – Ultra PRO oferă în reţeaua de magazine Ultra PRO Computers ASUS PhysX P1, card destinat industriei de gaming.

Produs de AGEIA Technologies, PhysX, cipsetul folosit de ASUS, reprezintă un add-on al plăcii video şi are rolul de a accelera procesele fizice şi astfel, de a oferi o expunere mai apropiată de realitate în ceea ce priveşte dinamica şi natura în jocuri.

ASUS PhysX P1 beneficiază de interfaţă PCI 3.0 şi de 128MB RAM de memorie GDDR 3 dedicată, iar consumul de energie nu depăşeşte 25W.

Dedicat sistemelor de gaming, alături de o placă video corespunzătoare, PhysX aduce realitatea virtuală la un nivel superior de realism şi permite gestionarea unui număr mare de obiecte în mişcare.

Pasionaţilor de jocuri le este oferită astfel o experienţă mult mai apropiată de realitate, deoarece operaţiunile de calcul fizic preluate de PhysX duc la îmbunătăţirea calităţii vizuale a elementelor de concepţie fizică precum simularea lichidelor, dinamica copurilor deformabile, analiza elementelor finite, detecţia coliziunilor.

ASUS PhysX P1 este în fapt o nouă provocare pentru gameri, deoarece simularea realităţii se face la un indice calitativ superior, ceea ce amplifică nivelul de interactivitate în timpul jocului.

Specificaţii

Procesor: AGEIA™ PhysX™
Interfaţă memorie: 128-bit GDDR3
Capacitate memorie: 128MB
Frecvenţă memorie: 733MHz
Lăţime de bandă: 12Gbytes/sec.
Interfaţă sistem: 32bit PCI 3.0

Bucuresti, 20.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *