free download 78 travel guides written by experts

K Tech – Ultra PRO impreuna cu BCR si INTUITEXT

se alătură programelor educaţionale pentru elevi

Grupul K Tech – Ultra PRO alături de BCR şi INTUITEXT, divizia de software educaţional a Softwin, lansează promoţia „Plăteşte-ţi calculatorul din alocaţia ta de elev!”, ce se desfăşoară la nivel naţional, în 1500 de şcoli, pe perioada 1-30 iunie.

„Promoţia lansată joi, 1 iunie, vine în sprijinul nevoii de dezvoltare a sistemului informaţional la nivel şcolar. K Tech – Ultra PRO, conştient de rolul pe care calculatorul îl are în activitatea didactică a elevilor,  propune o ofertă accesibilă din punct de vedere al achiziţiei”, declară Cătălin Butolo, director de marketing al grupului K Tech – Ultra PRO.

În luna iunie, cu ajutorul cardului co-branded BCR – Ultra PRO, elevii pot cumpăra în rate, din magazinele Ultra PRO Computers, sistemul „Ultra Select”. În plus, cu talonul primit în şcoală, elevii vor primi bonus două CD-uri INTUITEXT cu software educaţional, lecţii interactive de Geografie şi Biologie.

Pentru a veni în sprijinul elevilor cu o ofertă accesibilă, valoarea minimă a ratei de achiziţie este mai mică decât alocaţia lunară de elev. 

„Ne-am alăturat acestui program din dorinţa de a facilita accesul elevilor către cele mai moderne instrumente de studiu. Educaţia asistată de calculator dezvoltă procesul de instruire şi oferă competitivitate pentru ca în final, rezultatele şcolare ale elevilor să fie considerabil îmbunătăţite”, a declarat Horaţiu Berdilă, director comercial INTUITEXT, divizia de software educaţional a Softwin.

„Banca Comercială Română consideră ca foarte importantă dezvoltarea sistemului educaţional în România iar acest fapt este demonstrat de numeroasele proiecte în domeniu în care banca se implică activ. Această nouă iniţiativă reconfirmă interesul BCR în dezvoltarea sistemului de învăţământ şi implicit al celui informaţional. Alături de partenerii săi, grupul K Tech – Ultra PRO şi Softwin, BCR oferă, prin intermediul cardului co-branded BCR – Ultra PRO, posibilitatea ca elevii să îşi achiziţioneze un sistem IT în condiţii financiare avantajoase”, a declarat Corneliu Cojocaru, director executiv al Direcţiei de Comunicare.

Specificaţii
Sistem Ultra Select
Placă de bază: Socket 478
Procesor: Intel® Celeron® D 315  2,26 GHz
Memorie: 256 MB
HDD: 80GB
FDD: 3,5”
Unitate optică: CD ROM
Carcasă: ATX
Software: BitDefender Professional Ultra PRO Edition
Bonus: două CD-uri INTUITEXT cu lecţii interactive de Geografie (volumul 1) şi de Biologie (volumul 1); revistă go4it!.

Bucuresti, 5.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *